Inedit. Stă de CINCI ANI într-un scaun cu rotile, însă a vrut că lumea să vadă cât este de sexy FOTO

O femeie din America, rămasă paralizată în urmă cu cinci ani dintr-o glumă proastă a unei prietene, s-a lăsat fotografiată în cadrul unei şedinţe foto sexy, chiar dacă stă într-un scaun cu rotile.

31 iul. 2015, 17:52

Rachelle Friedman Chapman, de 29 de ani, a rămas paralizată în urmă cu 5 ani, chiar la petrecerea burlaciţelor, înainte de propria nuntă, după ce una dintre prietene a împins-o în piscină, în glumă, însă, s-a lovit cu capul de marginea bazinului şi a rămas paralizată de la brâu în jos, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi S-au dat în spectacol, dar s-au făcut de râs. Ruşinea a două tinere sexy atârnă de un fir de aţă FOTO

După luni bune de recuperare, Rachelle şi logodnicul ei Chris s-au căsătorit, iar o prietenă a acceptat să fie mama surogat pentru cei doi. Ei au acum o fetiţă minunată. Femeia nu şi-a învinuit niciodată prietenă care a împins-o în piscină. Spune că aşa a fost să fie şi vrea să arate lumii că oamenii cu dizabilităţi pot să trăiască la fel că orice altă persoană.

Astfel, Rachelle a acceptat să pozeze în lenjerie intimă pentru a arată că se simte în continuare o femeie sexy.

Citeşte şi O femeie paralizată a învăţat să picteze cu ochii FOTO

Îmi doresc că toţi cei care sunt în situaţia mea să nu se mai simtă urâţi. Cu toţii avem defecte, la unii sunt vizibile, la alţii nu. Am acceptat să pozez pentru că nu vreau să ascund nimic, vreau că lumea să mă vadă aşa cum trăiesc de 5 ani încoace„, a mărturisit Rachelle, uimită de reacţiile pozitive pe care le-a primit pe internet.