Înfiorător. Şi-a TATUAT numele fostului iubit, dar apoi a încercat să îl ŞTEARGĂ SINGURĂ, în propria casă FOTO

O tânără care nu s-a gândit de două că vrei să îţi faci un tatuaj, ar trebui să te gândeşti de cel puţin două ori înainte de a trece la fapte, dacă nu vrei să regreţi mai târziu.

06 oct. 2015, 16:26

O tânără din SUA, pe nume Jess Hardy, de 23 de ani, şi-a tatuat numele fostului iubit pe braţ, iar apoi s-a despărţit de el. Deoarece a vrut să scape de tatuaj, ea s-a interesat de o îndepărtare a tatuajului cu ajutorul laserului, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Nu-ţi face chip cioplit? Tatuajele cu Arsenie Boca, noua modă din România

Acest tratamentul este destul de costisitor, aşa că tânăra a cumpărat de pe internet un kit de 23 de dolari, care promitea că o va scăpa natural și fără durere de amintirea neplăcută. Fata s-a ales cu o cicatrice oribilă care îi va aminti cu siguranță atât de chinul unei povești de dragoste ce s-a terminat, cât şi de coşmarul prin care a trecut atunci când a încercat acest tratament. Iar tatuajul ei este încă vizibil.

Citeşte şi A muncit la el 1 an de zile. Cum arată TATUAJUL unic în lume

Am simțit ca și cum cineva mi-ar fi turnat pe braț un lichid inflamabil, apoi i-ar fi dat foc„, a povestit fata.

Pentru ca tatuajele sunt făcute în cel de-al doilea strat al pielii, orice tratament-minune încercat acasă va trebui să armă epiderma pentru a ajunge la el. Este un risc pentru sănătate, ba mai mult decât atât nu elimină complet tatuajul nedorit, avertizează dermatologii.