Înşelăciune cu vouchere în numele Sephora. Ultima escrocherie pe reţelele de socializare

Publicat: Miercuri, 16 Mai 2018 10:18 // Actualizat: Miercuri, 16 Mai 2018 10:18 // Sursa: romaniatv.net

Înșelăciune în numele Sephora, cu vouchere în valoare de 500 euro pentru achiziţionarea de produse cosmetice la preţ de 1 euro. Este ultima escrocherie folosită pe reţelele de socializare. Compania Sephora a reacţionat şi recomandă utilizatorilor din spaţiul virtual să nu participe la astfel de campanii şi să nu dea curs acestor tipuri de acțiuni. 

Utilizatorilor li se promit vouchere în valoare de 500 de euro, însă li se cere să plătească în avans 1 euro și să dea share pe Facebook mesajului. 

"Vă anunțăm că în rețelele sociale circulă o campanie de tip spam care creează confuzie în legătură cu marca Sephora. Vă recomandăm să nu participați și să nu dați curs acestor acțiuni care nu ne reprezintă.
Toate campaniile Sephora valabile în acest moment sunt disponibile doar pe canalele de comunicare oficiale Sephora (sephora.ro, @SephoraRomania).
Compania Sephora nu are nicio legatură cu aceste acțiuni, nu le încurajează și se disociază total de ele. Vă mulțumim pentru încrederea acordată de-a lungul timpului", a transmis Sephora pe pagina oficială de Facebook.

 

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
campanie falsa in numele Sephora excrocherie în numele Sephora Sephora
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.6830
RON
16 Jan
noapte -3 °
zi 4 °
Ultimele joburi adaugate
24 H