Instanţa a decis. Cui rămâne averea actorului Robin Williams

Susan Schneider Williams, văduva lui Robin Williams, şi cei trei copii ai actorului au ajuns la o înţelegere în legătură cu moştenirea prevăzută de testamentul artistului.

03 oct. 2015, 14:34
Instanţa a decis. Cui rămâne averea actorului Robin Williams

Jim Wagstaffe, avocatul lui Susan Williams, a spus că aceasta va rămâne în locuinţa din golful oraşului San Francisco pe care o împărţea cu Robin Williams şi va primi o pensie alimentară pe viaţă. De asemenea, femeia va primi diverse obiecte care i-au aparţinut actorului, precum un ceas, o bicicletă şi cadouri de nuntă, notează Mediafax.

Meredith Bushnell, avocata celor trei copii ai actorului, provenind din relaţii anterioare, Zachary, Zelda şi Cody, spune că aceştia sunt mulţumiţi că pot pune astfel capăt unor dispute amare care au izbucnit după sinuciderea starului, în august 2014.

CITEŞTE ŞI RĂSTURNARE DE SITUAŢIE în cazul morţii lui Robin Williams. ACTORUL ar fi FOST ASASINAT

În februarie anul acesta, Susan Schneider Williams i-a dat în judecată pe Zachary Pym, în vârstă de 31 de ani, Zelda Rae, în vârstă de 25 de ani, şi pe Cody Alan, în vârstă de 23 de ani, plângându-se instanţei de dispariţia din casa pe care o împărţea cu Robin Williams a unor obiecte despre care femeia spunea că i s-ar cuveni. Susan Schneider Williams susţinea că în casă ar fi pătruns cineva, la puţin timp după moartea, pe 11 august 2014, a actorului şi ar fi luat obiectele.

Pe de altă parte, copiii actorului, pe care Robin Williams i-a avut din două căsnicii anterioare, spuneau că Susan, care a fost cea de-a treia soţie a artistului, încearcă să „pună mâna pe bani”, ignorând voit dorinţele exprimate de regretatul actor în testamentul său, astfel încât să întoarcă lucrurile în avantajul său.