INSULA IUBIRII 2017. Reacţia incredibilă a lui Ben când o vede pe Diana în momente intime cu Andy FOTO

Intrigile se înmulțesc pe "Insula iubirii", iar ceremonia focului le va pune pe concurente în fața unor informații noi. Imaginile cu Diana și Andy sărutându-se vor crea reacții foarte puternice între toți concurenții.

05 iun. 2017, 11:19

Sărutul dintre Diana și Andy va crea reacții foarte puternice între toți concurenții, chiar dacă Ben spune că ea „se joacă”, vorbind despre strategia pe care Diana i-a spus-o înainte de a veni, cum că ea ar vrea să „ispitească” ispitele masculine și să le abandoneze după ce le cucerește. Însă celorlați concurenți lucrurile li se par totuși foarte reale și nu un joc.

Citeşte şi INSULA IUBIRII. Diana şi ispita Andy, primul cuplu din show cu scene demne de filmele XXX FOTO

La rândul lui, Liviu declară că este deranjat de fotografiile pe care le vede cu Bianca și Sorin, de la ședința foto tematică și trăiește și el mai multe sentimente contradictorii. Pe cealaltă insulă, Sorin decide să o facă geloasă pe Bianca pentru ca ea să se apropie singură de el, acordându-i mai multă atenție Mariei.

În episodul al șaselea al emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii” telespectatorii Antena 1 vor vedea imagini de la prima întâlnire a concurenților cu echipa de producție, când fiecăruia i se explică detalii despre formatul emisiunii și implicațiile acceptării de a-și testa relația și partenerul în Thailanda, dar și posibilele consecințe și reacții pe care ei le pot avea în urma vizionării imaginilor cu acțiunea care se desfășoară pe insula partenerului.

Citeşte şi INSULA IUBIRII. Cea mai sexy ispită s-a dezbrăcat de inhibiţii şi de haine FOTO

De la faptul că emisiunea nu reprezintă o vacanță, ci un test serios și foarte real al relației lor, până la faptul că ei înșiși vor fi responsabili de fiecare acțiune, lucru spus sau reacție, că nu există pauze de filmare și că își vor expune viața privată, într-un mod necenzurat, în fața a milioane de telespectatori, concurenții au fost informați că este posibil să treacă prin momente grele, să sufere, să își dorească să părăsească insula. Mai mult, li s-au prezentat și situații ipotetice care să îi ajute să gândească în perspectivă și să ia decizia de a participa la emisiune știind toate implicațiile, lucru acceptat de toți cei care s-au înscris.