INSULA IUBIRII 2017: „Luaţi-vă o cameră!”. Scene senzuale între o ispită şi un concurent

Tensiunea şi senzualitatea ating noi cote la „Insula iubirii“, după ce o concurentă şi o ispită se vor săruta şi se va ivi prima poveste de 

29 mai 2017, 05:52
INSULA IUBIRII 2017: „Luaţi-vă o cameră!”. Scene senzuale între o ispită şi un concurent

Şirul dezvăluirilor pe care le fac unii dintre concurenţi continuă pe „Insula iubirii” luni, 29 mai, de la ora 20.30, la Antena 1, iar relaţiile între concurente şi ispitele lor devin mai apropiate. Diana se simte confortabil cu decizia ei şi cu Andy, iar povestea lor devine din ce în ce mai fierbinte, astfel încât cei doi ajung să se sărute, sub privirile celorlalţi.

Cum va decurge întâlnirea Mariei cu ispita Robert la tigri, de ce concurenta trece prin mai multe schimbări de atitudine şi, de asemenea, ce se va întâmpla între cei doi seara, când rămân singuri în resort, telespectatorii vor vedea luni, de la ora 20.30 la Antena 1. Cosmin şi Anuryh îşi vor petrece şi ei întâlnirea câştigată împreună, într-un parc de distracţii. Ce va discuta el cu ispita, dar şi cu Alice, singura cu care alege să vorbească mai mult, este o altă poveste pe „Insula iubirii”.

Petrecerea pe insula băieţilor animă atmosfera atunci când ispitele feminine vin îmbrăcate în costume senzuale. Tot în episodul de luni, 29 mai, telespectatorii vor vedea cum se vor comporta Aurel cu Maria şi Bianca cu Sorin la şedinţele foto pe care le-au câştigat la concurs şi unde îi vor întruchipa pe rând pe Adam şi Eva, Tarzan şi Jane şi Piraţii din Caraibe. Şi nu în ultimul rând, telespectatorii vor vedea cum vor reacţiona partenerii acestora când vor primi rezultatul şedinţelor foto.

Apar și geloziile, astfel că la petrecere DeeDee i-a reproșat lui Robert că acesta i-a acordat mai multă atenție Mariei. Însă concursurile de pe ambele insule i-au făcut pe concurenți să își aleagă ispitele preferate pentru a trece prin toate probele. Pe insula fetelor, Sorin și Bianca au câștigat o ședință foto, iar Robert împreună cu Maria au plecat să viziteze o rezervație de tigri. Pe insula băieților, competitivii Aurel și Maria au câștigat și ei o ședință foto într-un loc exotic, iar locul II le-a adus lui Cosmin și lui Anuryh un date romantic.

Însă, în centrul atenției a fost Diana, care, la ceremonia focului, dar și de față cu băieții ispite a făcut multe mărturisiri despre partenerul ei, Ben, despre minusurile lui și ale relației lor. Dar și despre ea, declarând că a mai existat un bărbat în viața ei, în timpul relației cu Ben, făcând și comparații între cei doi. Din acest moment, Diana a decis că ea este singură pe insulă spunând că nu ar vrea să mai afle despre Ben și detalii despre ce face pe cealaltă insulă. Finalul episodului îi va găsi pe Diana și pe Andy din ce în ce mai apropiați, adormind îmbrățișați.