Insula iubirii 2018. A cedat farmecelor, invitaţie în dormitor pentru ispita C: „Avem o cameră sus!”. Imagini interzise minorilor

Insula iubirii. Episodul 8. După ce și-a transmis disponibilitatea pentru ispita Cristi în timpul unei ședințe foto câștigată de ea, Marinela pare tot mai hotărâtă să cadă în brațele celui în compania căruia a petrecut ultimele zile.   

RomaniaTV.net
24 sept. 2018, 18:51
Insula iubirii 2018. A cedat farmecelor, invitaţie în dormitor pentru ispita C: „Avem o cameră sus!”. Imagini interzise minorilor

Deși nu a avut curajul să facă și pasul definitiv și nici măcar nu l-a sărutat, Marinela pare că vrea să se joace cu mintea lui Cristi și îi face o invitație în dormitor, într-un mod subtil: „Avem o cameră sus!”, i-a transmis Mari.

Insula iubirii. Episodul 8. Calculat și extrem de sigur pe sine, Cristi nu i-a dat apă la moară Marinelei, ceea ce a determinat-o să insiste, exact așa cum ispita a preconizat.

„Ea va face primul pas, mă va săruta! Sunt sigur de acest lucru. Tensiunea asta dintre noi e frumoasă”, mărturisește Cristi.

Insula iubirii. Episodul 8. „Insula Iubirii” întâmpină în cel episodul cu numărul opt numeroase surprize. Ies la iveală situații neprevăzute, căci vorba aceea că inimii nu-i poți comanda se aplică cel mai bine. Ispita Irina este pe punctul de a se îndrăgosti de Iulian, deși venise cu un scop precis în Thailanda: acela de a ispiti. Atât! 

INSULA IUBIRII. Ispita NICOLETA, provocată de Jorge. „FAC amor PENTRU BANI…” VIDEO