INSULA IUBIRII 2018. Decizia lui Hannelore după ce a fost jignită în ultimul hal

Astfel că, în urma avalanșei de comentarii răutăcioase la adresa ei, Hannelore Ulrich şi-a blocat secţiunea de comentarii de pe reţelele sociale, acolo unde fanii îi lăsau cele mai multe mesaje în care o certau.

16 nov. 2018, 14:30
INSULA IUBIRII 2018. Decizia lui Hannelore după ce a fost jignită în ultimul hal

Recent, Hannelore a oferit un interviu în care vorbește, pentru prima dată, despre Andi, scrie libertatea.ro. „Dacă l-aș fi intâlnit pe Andi în afara emisiunii cu siguranță ar fi fost exact la fel.

Citeşte şi INSULA IUBIRII 2018, scene interzise. Cum a reacţionat Răzvan când a văzut-o pe Cati cu George. „E real?” VIDEO

Este un barbat frumos, interesant, dar care nu mi-a trezit mai mult interes. Fie a fost pus să îmi facă toate poftele, să mă asculte, să fie alaturi de mine, fie a făcut-o de la sine. Oarecum a fost singura persoana care nu m-a lovit, acolo. Este inevitabil să nu te legi de o persoană în acel timp. 24 din 24, 3 săptămâni… Cred că fiecare om are farmecul său. Și fiecare om atrage un alt om. Prima atracție la un om este aspectul fizic și cine nu recunoaste acest lucru, minte. Primul impact îl are aspectul, apoi restul’, a declarat Hannelore.