INSULA IUBIRII. Ispita Nicoleta şi Cătălin NU au încetat relaţia. Blonda nu a mai suportat minciunile. „Actuala ta logodnică…”

Chiar dacă după terminarea emisiunii, Cătălin şi Nicoleta şi-au spus adio, iar fostul concurent a rămas alături de Nico, se pare că cei doi foşti iubiţi nu au încetat comunicarea. Enervată de reacţiile fostului concurent de la „Insula Iubirii”, ispita a spus tot adevărul.

12 sept. 2017, 08:38
INSULA IUBIRII. Ispita Nicoleta şi Cătălin NU au încetat relaţia. Blonda nu a mai suportat minciunile. „Actuala ta logodnică…”

Toată lumea ştia că Nicoleta şi Cătălin şi-au spus „adio”, însă se pare că lucrurile nu stau chiar aşa, scrie spynews.ro. Tânărul din Cluj i-a transmis sâmbătă un mesaj ispitei prin care o roagă să nu îl mai caute, iar aceasta a reacţionat destul de dur.

Citeşte şi INSULA IUBIRII. O ispită s-a lăsat pozată topless la plajă FOTO

„Dragul meu Catalin,

Iti scriu aceste randuri ca raspuns la recenta ta postare in care eu „te caut”. Probabil nu am nici somn de cand am hotarat sa imi vad de viata mea separat de tine, l-am depasit pe Connect-r avand in vedere ca am intrat deja in al 3 lea anotimp de cand se intampla asta.
Mi se pare amuzant faptul ca tupeul la tine se arata doar pe paginile de facebook, probabil cand stumfuletii sunt la platane in timp ce tu esti legat de calorifer, dar niciodata fata in fata sau la telefon.

Nu imi este absolut deloc straina situatia avand in vedere evenimentul cu mama mea careia i-ai vorbit urat in preajma altor persoane dar pe care nu ai uitat sa o suni a 2 a zi, singur fiind, pentru a iti cere scuze.

Imi pare rau ca in postarea ta ai uitat sa mentionezi si cum am ajuns sa te sun. Ma aflam in Cluj cu prietena noastra comuna, persoana careia i-ai spus sa te sune la plecarea mea pentru a iti spune ce a vorbit cu mine. Stiu, nu esti curios legat de persoana mea probabil ai avut doar un moment de slabiciune ca si pe insula si urmatoarele luni de dupa. Pentru ca nu sunt un om care se ascunde, pentru ca mi-ai ramas un om drag in ciuda faptului ca ai uitat sa respecti perioada pe care ai petrecut-o cu mine iar din „femeia vietii mele” m-am transformat intr-o „curva” si pentru ca in ciuda fericirii postate amandoi stim cat de afectat ai fost in urma emisiunii si postarilor mele, am vrut sa te sun eu personal si am facut-o de pe telefonul ei. Reactia pe care ai avut-o a fost de soc ” sunt socat ca m-ai sunat” dar asa cum ti-am spus si atunci nu aveai de ce pentru ca eu nu te urasc. Eu nu am vorbit niciodata urat despre tine si nu le-am permis nici celorlalti, lucru pe care tu nu l-ai facut.

Citeşte şi INSULA IUBIRII. Maria Ilioiu, topită după o ispită masculină din cadrul showului. De cine este atrasă sexy-ispita FOTO

Asa cum mi-ai spus la telefon stiu ca nu ai fost deranjat de postarea mesajelor cu tine cat ai fost de cele care dovedesc ca actuala ta logodnica ti-a luat putin casa si barbatia la misto insa, ma repet, tot ceea ce eu am postat este dovedit cu poze si mesaje din ziua respectiva, lucruri pe care Marco le detine, lucruri care au fost vazute de intreaga echipa insula (nu sunt eu singura nebuna). Da stiu ca ai dormit cu usile deschise si i-ai verificat de 3 ori insa stiu si ca una dintre acele doua persoane trebuia sa doarma langa tine nu langa un strain.

Lunea trecuta ti-am spus ca oricum nu mai conteaza aceste aspecte daca tu esti fericit acum cu toate ca in viata este ok sa iti faci alegerile cu adevarul in mana nu bazate pe minciuni. Sunt foarte sigura ca stii si tu care este adevarul dar preferi sa te impiedici de diverse însă asta este doar alegerea ta.

Nu mi-ai parut la telefon nici deranjat, nici nu mi-ai vorbit urat si culmea, de emotie, ai si uitat sa imi spui sa nu te mai sun atunci sau vreodata in viata asta. Probabil emotia te-a tinut toata saptamana daca abia azi te-ai gandit sa ma anunti, te mai puteam suna de cateva ori pana acum, poate ne si vedeam la o cafea asa pana in ora 16 pentru ca atunci ți se termina programul la serviciu și mergi acasă.
Ce nu prea inteleg este de ce i-ai mai spus prietenei noastre sa te sune a 2-a zi avand in vedere ca deja vorbisei cu mine, nu mai era nevoie sa iti povesteasca nimic.

Am fost contactata de AntenaStars cand eram in Cluj iar la intrebarea „ai mai vb cu Catalin” am spus nu pentru a nu iti crea probleme in relatie dar se pare ca singurul care isi face probleme esti tu.

Dintre noi 3 eu sunt singura care spune ceva cu dovezile in mana dar te rog ca atunci cand te mai loveste inspiratia sa spui ca eu mint referitor la ce declar, sa vii si cu dovezi. Stiu ca esti „diplomat” nu declari nimic dar simti nevoia sa le dai oamenilor explicatii in privat.

Te sfatuiesc sa iti vezi de viata ta, fara apropouri penibile, fara minciuni pentru ca s-ar putea sa ma vezi asa cum imi spuneai „femeie data dracu ” si crede-ma nu o sa iti placa. Indiferent ca sunt intr-o relatie sau nu, mizeria nu este ceva ce agreez.
PS: nu regret nimic din trairile pe care le-am avut alaturi de tine insa, azi, ai reusit sa imi lasi un gust amar.”, este postarea ispitei Nicoleta.

După ce s-au întors din Thailanda, Cătălin a decis să plece la Cluj cu ispita. Cei doi au fost într-o relaţie până în luna martie, apoi fostul concurent de la „Insula Iubirii” a decis să se împace cu Nico şi, mai mult de atât, să o ceară în căsătorie.