INSULA IUBIRII. Cum arăta DIANA, fosta iubită a lui LIVIU VÂRCIU, înainte să participle la emisiune GALERIE FOTO

Diana, fosta iubită a lui Liviu Vârciu, a reuşit să atragă toate privirile pe "Insula Iubirii", acolo unde a mers împreună cu iubitul ei, Ben, pentru a-şi testa iubirea. Chiar de la început, Diana a reuşit să stârnească adevărate scandaluri în show.

15 mai 2017, 08:10

Dacă acum Diana este tunsă scurt şi pare o persoană dură, ei bine înainte arătă complet diferit. Înainte cu un an avea părul lung şi o culoare mult mai deschisă. Tânăra face furori pe reţelele de socializare cu fotografii sale sexy, inclusive cu cele în care a pozat fără haine.

Citeşte şi INSULA IUBIRII. Un concurent s-a îndrăgostit de o blondă din STAFF

Ajunsă la „Insula Iubirii” 2017 mai mult pentru a deveni celebră, şi pentru a-şi asigura o carieră în televiziune, după cum ea însăşi a mărturisit, Diana Constantinescu se pare că a avut în trecut o relaţie cu Liviu Vârciu.

Actualul partener al Dianei, Ben, este un om de afaceri originar din Slovenia, care îi oferă acesteia tot ceea ce ea îşi doreşte. El i-a pus la dispoziţie iubitei lui inclusiv administrarea unui magazin de haine în centrul Capitalei, pentru ca tânăra să aibă şi ea propria afacere