Întâlnire de taină între Băsescu, Udrea şi Cocoş

Traian Băsescu s-a întâlnit la ceas de noapte cu Elena Udrea şi Dorin Cocoş, marţi seară. Cei trei au fost fotografiaţi plecând împreună de la un local din Capitală.

06 oct. 2015, 21:01
Întâlnire de taină între Băsescu, Udrea şi Cocoş

Întâlnirea dintre Traian Băsescu, Elena Udrea şi Dorin Cocoş a avut loc în contextul în care în ultimele zile au început să iasă la iveală informaţii legate de ultima retrocedare aprobată de Traian Băsescu din postura de primar al Capitalei.

În ultima zi de primar general al Capitalei, în vinerea dinaintea alegerilor prezidenţiale din 2004, Traian Băsescu a semnat un document prin care a retrocedat un teren de 82.229 de mp către Romalo Eduard Ioan Dan, un bătrân care s-a trezit „stăpân” peste o mare suprafaţă din parcul IOR.

Romalo Eduard Ioan Dan a povestit la Antena 3 cum mai mulţi specialişti i-au bătut la uşă şi i-au făcut propunerea de a fi „interfaţa” acestei tranzcţii. Printre cei de care povestea Romalo se numărau Ana Maria Topoliceanu, prietena Elenei Udrea, şi avocata lui Dorin Cocoş.

Proprietarul a vândut apoi terenul cu 300.000 de euro, pentru ca într-o etapă următoare să ajungă să fie vândut cu 53 de milioane de euro către nişte investitori. Pe respectivul teren se construiesc acum blocuri de locuinţe, blocuri de birouri şi un mall.