Interviu fără perdea cu o mare vedetă: „Zona mea intimă arată ca la 16 ani, nu glumesc. Pare a fi o piersicuţă frumoasă”

Jada Pinkett Smith susţine că vaginul ei este mai tânăr cu 30 de ani decât ea.   

23 iun. 2018, 14:48

Actriţa în vârstă de 46 de ani, care are doi copii cu Will Smith– Jaden (19) şi Willow (17), a mărturisit că în urma unor probleme cu vezica urinară a apelat la tratamentul de rejuvenare vaginală, procedură care a avut un rezultat imediat şi pe care a continuat să o urmeze pentru a-şi întineri zona inimă.

“Aşa cum i-am spus şi mamei, am avut probleme cu vezica urinară, iar după trei tratamente s-a schimbat complet. Când îţi spun că zona mea intimă arată ca la 16 ani, nu glumesc. Pare a fi o piersicuţă frumoasă”, a povestit Jada într-un interviu. 

Actriţa a vorbit şi despre faptul că multe femei aleg să urmeze această procedură din cauza uscăciunii vaginale, a durerilor din timpul sexului sau a aspectului.

“Prin acest tratament se introduce căldură care stimulează celulele pentru a te simţi tânără din nou şi pentru a avea  un organ mai strâmt şi care să funcţioneze ca la 20 de ani”, a continuat soţia lui Will Smith.

În ultimele luni, Jada nu s-a temut să vorbească public despre aspectele intime, recunoscând chiar că bunica sa a fost cea care a învăţat-o cum să se masturbeze, când avea doar 9 ani.

Jada Pinkett Smith, dezvăluiri intime: „Bunica m-a învăţat cum să am orgasm”

„Bunica m-a învăţat despre masturbaţie pentru că voia să ştiu că plăcerea vine de la mine. Nu voia să cad pe mâna unui bărbat despre care să cred că el este cel care îmi provoacă plăcerea. Şi m-a învăţat asta când aveam 9 ani…”.
 
Jada crede că femeile sunt antrenate să nu le placă sexul. „Sexul nu este pentru femei, este pentru bărbaţi. Cred că de aceea atât de multe femei pe care le ştiu nu au avut niciodată orgasm”.
 
Soţia lui Will Smith a mai vorbit despre dependenţa ei de jucăriile sexuale: „Am o grămadă de experienţă cu jucăriile sexuale. Pe la 21 de ani, îmi ofeream singură orgasme multiple. Eram într-o fază când nu voiam să mă culc cu bărbaţi şi îmi plăcea să explorez. Cred că am trecut printr-o formă de dependenţă. La un moment dat mi-am spus: „Destul, ai câte cinci orgasme pe zi”.