Întrecere neobişnuită între o maşină, două avioane şi un elicopter pe un câmp din Constanţa VIDEO

Întrecere ca-n filme pe Aeroportul din Tuzla. Un bolid de lux, două avioane şi un elicopter şi-au testat puterea. Cursa a fost neobişnuită: concurenţii au luat startul de mai multe ori şi fiecare a câştigat o dată. Maşina a fost condusă de celebrul pilot Titi Aur, care a avut-o drept copilot pe Loredana Groza.

03 iul. 2015, 09:56
Întrecere neobişnuită între o maşină, două avioane şi un elicopter pe un câmp din Constanţa VIDEO

Înainte cursei, toţi piloţii au testat pista, informează România TV. Pentru bolidul de lux avea să fie o provocare terenul acoperit cu iarbă şi plin de denivelări.

După teste, maşina, elicopterul şi cele două avioane s-au aşezat la start. Cursa nu a fost una simplă. Startul s-a dat de mai multe ori, iar prima dată a câştigat maşina.

Citeşte şi Loredana Groza, scandal monstru cu concurenţii de la Vocea României. Acuzaţii grave la adresa artistei

Bolidul de lux a fost pilotat de celebrul Titi Aur, care a fost secondat de Loredana. 

„Palpitant, o aventură totală. N-am mers niciodată cu o maşină pe iarbă la viteza asta şi n-am întrecut niciodată un avion. Am mers la un moment dat şi cu 150 la oră. Când o iei de pe loc cu viteza asta sângele îţi vine brusc în obraji şi inima în gât”, a povestit Loredana Groza. 

„A fost o prezenţă plăcută, a ajuns şi la volan. I-am dat câteva sfaturi şi a ajuns să concureze şi ea cu 150 de km/oră pe iarbă, pe denivelări”, a spus Titit Aur. 

Întrecerea a fost o avanpremieră a showului aviatic care va avea loc în weekend la Mangalia şi Tuzla.