EXCLUSIV Gigi Becali a scăpat „porumbelul”. Ar fi fugit în străinătate ca să scape de PUŞCĂRIE

Ioan Niculae a făcut cerere, prin avocat, să fie eliberat condiţionat, veste care a bulversat opinia publică. Gigi Becali, trecut şi el prin penitenciar, a explicat la România TV care sunt şansele şi când va fi posibil ca Ioan Niculae să iasă din închisoare. Becali a făcut şi o dezvăluire şocantă: intenţiona să rămână 6 luni în străinătate dacă ar fi primit acceptul pentru operaţie!

20 aug. 2015, 10:55
EXCLUSIV Gigi Becali a scăpat „porumbelul”. Ar fi fugit în străinătate ca să scape de PUŞCĂRIE

Gigi Becali a făcut o afirmaţie incredibilă la România TV. Întrebat cum comentează faptul că lui Dan Adamescu să i se permită să facă investigaţii medicale în străinătate, deşi se află sub control judiciar, latifundiarul a scăpat „porumbleul”.

„Eu nu comentez aşa ceva! Dar în cazul meu, mai bine că nu mi-a dat întrerupere de pedeapsă. Poate şi acum eram în puşcărie. Eu aş fi ieşit atunci pentru operaţie, aş fi stat în străinătate şase luni, ieşea Victor Ponta preşedinte şi mă graţia! Cine ştia că nu iese Ponta?”, a spus Gigi Becali.

Gigi Becali a fost eliberat condiţionat după aproape doi ani de închisoare, deşi trebuia să execute o pedeapsă de trei ani şi şase luni. Latifundiarul anunţase însă cu mult timp înainte data la care urma să fie liber, devenind specialist în astfel de situaţii. Gigi Becali a explicat la România TV cazul lui Ioan Niculae.

„Aici vorbim de o lege a eliberarii condiţionate, care spune aşa: dacă ai peste 60 de ani, cum are Ion Niculae, poţi fi eliberat condiţionat la o treime din pedeapsă. Niculae are doi ani şi şase luni, deci trebuie să facă 10 luni. Din acestea se scade câştigul care nu poate revocat, adică intră aici cărţile scrise, patru la număr, plus 15 zile din ce a lucrat el acolo, la bucătărie sau nu ştiu unde… deci la cinci luni şi jumătate iese afară!”, a declarat Gigi Becali.

CITEŞTE ŞI Cererea de eliberare condiţionată a lui Ioan Niculae, AMÂNATĂ. Procurorul vrea detalii despre CĂRŢILE scrise

„Hai să vă spun ceva, nu el a cerut eliberarea condiţionată, pentru că el poate asta doar la instanţă. Penitenciarul calculează şi când se împlineşte termenul te trimite la o comisie. Apoi de duci la judecătorie, cum s-a dus Niculae la Judecătoria Ilfov. DNA nu o să-l lase şi mai stă o lună, cât dureaza recursul, şi apoi o să iasă afară. Legea e clară, ca la mine, din 3 ani şi şase luni am făcut două treimi, adică 2 ani şi patru luni, plus muncile la Academia Hagi, plus cărţile scrise, plus luna de recurs, am ieşit la un an şi 11 luni”, a mai spus Gigi Becali.

CITEŞTE ŞI Miliardarul Ioan Niculae vrea să iasă mai repede din închisoare