Ionel Dănciulescu, scandal cu fiica, după ce s-a afişat cu amanta. „Javră! ai fugit de acasă….”

Ionel Dănciulescu, scandal cu fiica, după ce s-a afişat cu amanta! Directorul formaţiei din Ştefan cel Mare este în continuare căsătorit cu Miki, alături de care o are pe tânăra Diana, însă asta nu-l împiedică să se afişeze cu amanta.

11 iun. 2018, 12:24
Ionel Dănciulescu, scandal cu fiica, după ce s-a afişat cu amanta. „Javră! ai fugit de acasă….”

Danciu, 41 de ani, a postat o fotografie cu Andreea şi mesajul „Half”, scrie fanatik.ro. Andreea Bododel este fosta soţie a lui Tibi Bălan şi fosta iubită a lui Liviu Vârciu, iar despre cei doi s-a scris de două luni că ar avea o relaţie.

Citeşte şi Incidente la Dinamo-Sepsi la Sfântu Gheorghe! Partida a fost întreruptă. Dănciulescu, scos pe braţe de pe teren

Diana, fiica sa în vârstă de 19 ani, a fost foarte deranjată de faptul că tatăl său a postat o fotografie alături de Andreea Bălan, fosta soţie a lui Tibi Bălan. Aceasta s-a pus imediat pe comentat şi şi-a jignit tatăl. Dănciulescu a încercat să evite circul online, însă a şters totul prea târziu: „Îmi ştergi comentariul, javră? Lumea să ştie că Danciu a fugit de acasă pentru tipa asta şi s-a întors când nu mai avea bani”, i-a scris Diana. Comentariile au fost şterse între timp.