Ipoteză şoc în cazul crimei de la Fălticeni, băiatul de 15 ani ar fi fost ucis de fratele său mai mare

Un adolescent de 15 ani din Fălticeni a fost înjunghiat mortal, în plină stradă. Acesta se afla împreună cu fratele său de 17 ani, care a fost şi el rănit. Se pare că băiatul de 15 ani şi-ar fi înjunghiat fratele în casă, apoi au mers afară, iar cel mare l-a ucis pe cel mic. Băiatul de 17 ani a fost operat, iar poliţiştii păzesc uşa salonului.

26 sept. 2016, 09:37
Ipoteză şoc în cazul crimei de la Fălticeni, băiatul de 15 ani ar fi fost ucis de fratele său mai mare

Tragedia a avut loc sâmbătă seară, la câţiva metri de casa în care locuiesc cei doi adolescenţi. Aceştia mergeau la un magazin din apropiere pentru a-şi luat cumpăra două sucuri.

Adolescentul de 15 ani a fost înjunghiat în zona inimii, iar fratele său s-a ales cu mai multe plăgi la nivelul abdomenului şi antebraţului. Deşi era rănit, acesta a reuşit să ajungă la o casă unde, a cerut ajutor. Proprietarul a sunat imediat la 112, însă, din păcate pentru adolescentul de 15 ani nu s-a mai putut face nimic. Fratele său a fost transportat de urgenţă la spital, iar starea lui este una stabilă.

Potrivit ziaruldepenet.ro, se pare că cei doi s-au înjunghiat între ei. Unul dintre protagoniști, Alin G. (17 ani), s-a transformat din victimă în călăul propriul frate, Iulian (15 ani), pe care l-ar fi înjunghiat în inimă după ce s-ar fi certat pe fondul consumului de alcool.

Cei doi ar fi mers sâmbătă la muncă cu ziua la o localnică, ar fi câștigat câțiva bani și ar fi cumpărat băutură. Ajunși acasă, cei doi s-ar fi certat și s-ar fi bătut, după care au continuat altercația pe drum. Potrivit unor surse judiciare cei doi frați, Alin și Iulian, au continuat altercația pe stradă, ultimul încasând o lovitură fatală în zona inimii.

Polițiștii și procurorii sunt de părere că Alin și-a ucis fratele cu sânge rece, după care a construit un scenariu privind atacul unui necunoscut cu glugă pe cap și înarmat cu un cuțit.

Cert este că la domiciliul lor nu a fost găsit nimeni aseară, când polițiștii l-au căutat pe tatăl victimei să îl anunțe decesul și nici pe cei doi copii mai mici. Acest lucru ar putea arăta că ceilalți membri ai familiei au fugit de acasă din cauza scandalului creat de cei doi frați.

Un alt element important care arată că povestea băiatului nu se leagă cu realitatea este faptul că ei doi erau dezbrăcați și nu ar fi plecat după suc cum a declarat inițial Alin. Mai degrabă au plecat de acasă intempestiv, fără intenția de a merge undeva, deoarece nu aveau încălțări în picioare, erau îmbrăcați sumar, cu maiou, respectiv tricou, și cu pantaloni scurți.