CM 2018. Spania, prima victorie la Cupa Mondială din Rusia. Ibericele, la egalitate perfectă în fruntea grupei B

CM 2018. Echipa Spaniei a învins la limită selecţionata Iranului, cu scorul de 1-0 (0-0), miercuri seara, pe Kazan Arena, în Grupa B a Cupei Mondiale de fotbal din Rusia.

20 iun. 2018, 14:50
CM 2018. Spania, prima victorie la Cupa Mondială din Rusia. Ibericele, la egalitate perfectă în fruntea grupei B

Clasament grupa B:

1. Portugalia 2 1 1 0 4:3 4
2. Spania 2 1 1 0 4:3 4
3. Iran 2 1 0 1 1:1 3
4. Maroc 2 0 0 2 0:2 0

Componenţa formaţiilor:

Iran: Beiranvand – Ramin, Hosseini, Pouraliganji, Haji Safi – Karim, Omid, Mehdi, Ezatolahi, Amiri – Sardar.

Spania: De Gea – Carvajal, Pique, Ramos, Alba – Iniesta, Busquets – Lucas, Isco, Silva – Diego Costa.

Cele mai importante momente ale partidei:

Min. 82 Ocazie uriaşă pentru Iran, de a egala! Mehdi Taremi reia bine cu capul mingea centrată de Vahid Amiri, dar balonul se duce puţin peste transversală.

Min. 63 Gol Iran, dar reuşita a fost anulată pentru ofside. Saeid Ezatolahi protestează, dar în urma analizei video scorul rămâne nemodificat, Spania-Iran 1-0.

Min. 54 GOOOL Spania! Diego Costa primeşte o minge în careul de 16 metri, se înşurubează printre fundaşii iranieni  şi înscrie cu largul concurs unui fundaş advers! Este un gol ciudat, dar Spania conduce cu 1-0!

Min. 50 Ocazie mare Spania! Sergio Busquets prinde un ţut bun din afara careului, dar Alireza Beiranvand are o intervenţie spectaculoasă, respingând balonul care s-ar fi dus aproape de vinclu.

Min. 45+2 David Silva trage din afara careului, dar şutul este blocată de unul dintre fundaşi, care pur şi simplu se aruncă în faţa balonului. Execuţia se anunţa promiţătoare, însă Spania are doar corner.

Min. 25 Lovitură liberă pentru Spania, de la 24-25 de metri. Execută David Silva, dar Alireza Beiranvand, portarul Iranului, reţine cu siguranţă.

Min. 14 Karim Ansarifard  încearcă să-l surprindă pe David De Gea cu un șut de la distanță, dar mingea trece pe lângă poartă.

Min. 1 A început partida de la Kazan.

IRAN – SPANIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR. Selecţionerul naţionalei de fotbal a Iranului, Carlos Queiroz, spune că s-a pregătit foarte bine pentru meciul cu Spania de miercuri, de la Cupa Mondială 2018, şi le-a cerut jucătorilor să-şi facă naţiunea mândră.

”Va fi o experienţă unică pentru noi. Jucăm împotriva unui echipe fantastice. Nu am venit la CM pentru a ne aştepta la meciuri uşoare, chiar vrem să fie partide cât mai dificile pentru a învăţa din ele. Pentru noi va fi un câştig indiferent de rezultate. Vrem să fim mai buni de la meci la meci, să ridicăm profilul fotbalului iranian, asta vom face şi cu Spania”, a spus Queiroz.

Cele două reprezentative se vor întâlni miercuri seara, la Kazan (Kazan Arena), în Grupa B. Iran este lider în grupă după victoria cu 1-0 în faţa Marocului, în timp ce Spania şi Portugalia au încheiat la egalitate, 3-3, în prima partidă. 

IRAN – SPANIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR. Fernando Hierro, selecționerul Spaniei, a vorbit despre situația portarului David De Gea, care a greșit decisiv la golul doi marcat de Cristiano Ronalo, în Spania – Portugalia 3-3.

Hierro a declarat că are încredere în portarul de 27 de ani și a lăsat să se înțeleagă că îl va titularia în meciul Spania – Iran, de miercuri, ora 21:00.

„Pe David îl văd foarte liniștit și are toata încrederea noastră. Are nevoie de încredere și am decizia clară. Voi trata totul cât mai corect. Jucătorii au avut o zi liberă, iar David s-a relaxat. Are nevoie de oxigen.Toți ne-am comportat natural. Am vorbit cu antrenorul cu portarii, care e cu el în fiecare zi. Avem drumul clar stabilit”, a declarat Fernando Hierro, potrivit Mundo Deportivo.

Iran – Spania, grupa B de la Campionatul Mondial! Iată câteva statistici interesante înainte de acest meci, programat la Kazan, de la ora 21:00:

  • Iran nu a primit gol în 13 din ultimele 14 meciuri oficiale.
  • Iran este neînvinsă de 19 meciuri oficiale
  • Spania nu a mai pierdut de 12 meciuri
  • Spania a înscris minim 2 goluri în 8 din ultimele 9 meciuri jucate

Iran – Spania, grupa B de la Campionatul Mondial! La casele de pariuri, Spania e ultra-favorită să câștige ”derby-ul” pentru locul 1 din grupa B, cu o cotă de 1.18. Iranul e un outsider solid, cu o cotă de 23. Remiza e văzută cu 7,00.