Irinel Columbeanu, cadou de zeci de mii de euro pentru fiica sa. Ce i-a cumpărat Irinucăi e incredibil

Irinel Columbeanu îi face toate poftele fiice sale, Irinuca. Omul de afaceri i-a dăruit acesteia un apartament de lux, în complexul rezidenţial al prietenului său, Nicuşor Stan.

12 oct. 2017, 16:42
Irinel Columbeanu, cadou de zeci de mii de euro pentru fiica sa. Ce i-a cumpărat Irinucăi e incredibil

Deşi  are un adevarat palat la Izvorani, pe care, fireste, il va lasa mostenire fetitei sale, Irinel Columbeanu a luat decizia de a-i cumpara Irinucai si un apartament luxos, de care micuta sa se bucure in perioadele in care mama ei va veni in tara.

„In urma cu putin timp, omul de afaceri a achizitionat una dintre cele mai scumpe locuinte din complexul construit de prietenul sau, Nicusor Stan, in Nordul Capitalei! Irinel a luat casa pentru fata lui si spera ca aceasta sa devina locul preferat al Irinucai. Apartamentul are peste 100 metri patrati si este compus din trei camere, doua bai si o terasa imensa, iar pretul lui a fost, asa cum spuneam, destul de piperat! Insa nu a contat, pentru copilul sau, Columbeanu nu se uita niciodata la bani!”, au dezvaluit persoane apropiate barbatului, potrivit wowbiz.ro.

În complexul rezidential in care Irinel i-a cumparat casa Irinucai vor mai locui si alte vedetele autohtone, dar si persoane obisnuite, intrucat, Nicusor Stan a declarat, recent, ca apartamentele nu vor fi numai pentru VIP-uri, ci si pentru tinerii care se vor casatori in cadrul centrului sau de evenimente.

Citeşte şi Fetiţa Monicăi Gabor, din ce în ce mai îndrăzneaţă. Iată ce a scris pe Facebook