Israela Vodovăz, ţintuită la pat. „E o depresie controlată…”

Cu probleme în viaţa sentimentală, dar şi cu sistemul imunitar extrem de slăbit, Israela Arteni Vodovoz a mărturisit în cadrul unui interviu că e grav bolnavă. Mai mult, soţia lui Liviu Arteni a spus că se confruntă şi cu o "depresie controlată".

08 dec. 2016, 11:58
Israela Vodovăz, ţintuită la pat. „E o depresie controlată…”

În vârstă de 66 de ani, Israela e răcită, iar faptul că are sistemul imunitar tot mai slăbit în ultimele luni în care s-a consumat şi-n războiul pe care l-a purtat cu Liviu, vedeta se simte sfârşită. Ea a povestit că nu-şi permite să intre într-o depresie cruntă şi a recunoscut că are una controlată.

Citeşte şi Câţi ani are Israela de fapt. Secretul a fost dezvăluit!

„(…) Depresia e un lux pe care nu mi-l pot permite. Am febră mare. (…) Faci în aşa fel încât partea fizică, corpul nostru clachează (…) însă asta ne dă răgaz să ne contruim corpul sufletesc. Ceea ce eu am decis pentru prima dată în viaţa mea – s-a întâmplat acum doi ani – este să mă las în voia Lui Dumnezeu – însemnând aşa: să dorm durerea, să jelesc pierderea, să simt boala, să încerc să opresc complet ceea ce fac cu riscul pierderii financiare, al prietenilor. (…) Din acest motiv pot spune că e o depresie controlată (…) sistemul meu imunitar e atât de căzut, încât nu reuşesc să-l reclădesc. (…) Eu sufăr de astm de vreo 15-20 de ani. (…) Acest astm revine pe faptul că sistemul imunitar e slăbit. (…) Căderea mea de astăzi e mai uşoară decât cea de acum o lună. Ceea ce am simţit eu că trebuie să fac ca să scot din mine durerea – majoritatea bolilor sunt psihosomatice (…) După ce a plecat Liviu din România, am simţit nevoia să-mi eliberez sufletul. (…) Eu am avut şi am avut căderi, eu nu sunt puternică. Dar am o încredere neclintită în îngerul meu păzitor (…). Normal că am nevoie şi de susţinere (…) Sunt programată să plec în Israel, undeva aproape de sărbători. Dar asta dacă mă voi simţi bine. (…) Dacă medicul îmi va spune: «Domne, nu urca în avion», o să respect sfatul. (…). Dacă nu, în ianuarie, sigur ajung, pentru că 15 ianuarie, nepoata mea cea mare se înrolează în armată. E o tradiţie în Israel ca toată familia să-l conducă pe cel care se înrolează în armată. (…)”, a declarat Israela.

Citeşte şi Israela dă din casă. Detaliul intim care a dus la despărţirea de Liviu