Israela Vodovoz, dată în judecată înainte să moară. Motivul, HALUCINANT

Israela a murit şi a fost găsită fără suflare, în locuința sa. Era căzută în baie, dezbrăcată.

RomaniaTV.net
15 mart. 2018, 16:16
Israela Vodovoz, dată în judecată înainte să moară. Motivul, HALUCINANT

Prietenii Israelei nu mai reuşiseră să ia legătura fosta balerină de câteva zile, iar autoritățile au găsit-o moartă în casă, singură, scrie spynews.ro.

Citeşte şi Probleme cu repatrierea trupului neînsufleţit al Israelei Vodovoz. Fosta balerină trebuia să fie deja în Israel

Israela a fost balerină dar şi o importantă femeie de afaceri, iar în anul 2014, când aceasta și-a făcut testamentul, averea sa uriaşă s-ar fi ridicat la o suma de 50 de milioane de euro.

Cu toate că au apărut multe speculaţii cu privire la averea pe care Israela a lăsat-o în urma sa, în urmă cu ceva timp, femeia de afaceri a fost somată să-şi achite datoriile.

Conform unor surse, cu câţiva ani în urmă, firma care a prestat mai multe servicii pentru pensiunea Israelei a deschis un proces şi au chemat-o în judecată, obiectul procesului fiind „somaţie de plată”.

Judecătorii au admis atunci cererea de somaţie de plată şi au obigat-o pe Israela să îşi achite datoriile. Pe lângă datorii, Israela a fost obligată şi la plata cheltuielilor de judecată.