Iubita lui Florin Salam este tatuată din cap până în picioare. Totul s-a văzut la plajă FOTO

Zilele trecute, paparazzii au reusit performanta de a o surprinde pe Roxana Dobre, viitoarea mireasa a lui Florin Salam, la plaja, pe litoralul romanesc.

26 iul. 2015, 11:41

O ocazie rar intalnita de a o vedea pe focoasa bruneta, aflata acum in ultima luna de sarcina, imbracata doar in costum de baie si cu tatuajele sale secrete in bataia aparatelor de fotografiat, scrie wowbiz.ro.

Citeşte şi Tragedie în familia lui Florin Salam. Cumnatul lui este în COMĂ. „E tăiat peste tot, i-a dat în cap…” FOTO

Ei bine, la o analiza atenta a corpului sau, nu mica ne-a fost mirarea sa descoperim ca iubita lui Salam poarta opt desene pe corp pe care si le-a batut in piele in saloanele de tatuaj.

Roxana are un tatuaj pe piciorul stang, la baza gambei, altul la radacina degetului mare de la mana stanga, o fundita la incheietura exterioara a aceluiasi brat si un citat batut in piele cu tus pe partea de sus a coapsei piciorului stang.

Bratul drept a avut parte de mai multa atentia, bruneta tatuandu-si un motto pe diagonala si altul pe vertical, pe antebrat, in timp ce pe triceps si-a desenat o pana si, sus pe umar, si-a scris un alt cuvant a carei insemnatata o stie doar ea.

Citeşte şi Fiul lui Florin Salam a moştenit boala mamei sale. Diagnosticul este CUMPLIT

De departe, partea de rezistenta si, totodata, cel mai interesant desen prezent pe corpul sau il reprezinta suita de stelute pe care tatuatorul i le-a facut pe toata lungimea coloanei vertebrale, incepand de la ceafa si pana jos in zona lombara.