SCANDALUL elevei dispărute. Iulia Ionescu ar putea ajunge în custodia tatălui

Întrucât părinţii Iuliei Ionescu, fata care a plecat la mănăstire, sunt divorţaţi şi având cont de ce s-a întâmplat, tatăl fetei ar avea sorţi de izbândă în instanţă pentru a obţine custodia copilei.

18 feb. 2014, 10:45
SCANDALUL elevei dispărute. Iulia Ionescu ar putea ajunge în custodia tatălui

Între timp, un avocat susţine că fata ar trebui ţinută sub supraveghere o perioadă, potrivit ziarulring.ro.

Citeşte şi Noi detalii despre IULIA IONESCU: Era în DEPRESIE şi îi era FRICĂ să se ducă acasă şi de BĂTAIE

„Părerea mea este că se poate lua o măsură din punct de vedere administrativ, astfel încât fetiţa să fie totuşi monitorizată, ţinută sub supravegherea unui psiholog şi să o oblige pe mamă ca fetiţa să parcurgă un program de supraveghere fără să fie preluată de la domiciliul acesteia. Fără îndoială, există şi o culpă a părinţilor”, a declarat Alice Drăghici, avocat.

Citeşte şi Arhiepiscopia Sucevei va analiza cazul de la mănăstirea Sihăstria Rarău, unde a fost găzduită Iulia Ionescu

Mai mult, având în vedere contextul actual, Alice Drăghici susţine că, în cazul în care tatăl doreşte custodia Iuliei Ionescu, poate aduce în instanţă, ca argument, întâmplarea care a avut loc în timp ce tânăra locuia împreună cu mama.

Citeşte şi Anchetă de amploare a Patriarhiei Române după găsirea Iuliei Ionescu

Iulia Ionescu, fata de 15 ani, dispărută miercuri în Capitală, a fost găsită într-un tren în care a urcat la Suceava, venind spre Bucureşti, după ce a fost recunoscută de şeful de tren care a anunţat Poliţia.