JALE în familia Denisei Manelista. Ce vor face rudele acesteia de ziua de naştere a artistei

Denisa Răducu, artista care a înlăcrimat o țară întreagă cu suferința ei, ar fi împlinit, pe 13 decembrie, 28 de ani. Doar că, din păcate, răpită din rândul celor vii de o boală cumplită, artista nu a mai apucat să serbeze evenimentul, iar acum rudele ei au început deja pregătirile pentru ca momentul să nu treacă fără să fie marcat așa cum se cuvine.

20 oct. 2017, 07:49
JALE în familia Denisei Manelista. Ce vor face rudele acesteia de ziua de naştere a artistei

Dar, dacă soarta crudă nu ar fi răpit-o pe cântăreață, anul acesta, Denisa ar fi împlinit 28 de ani și, ca în fiecare an, pe 13 decembrie, satul ei natal ar fi fost în sărbătoare, scrie spynews.ro. Acum însă, rudele ei se pregătesc pentru o pomană mai tristă ca niciodată, la care să îi invite pe toţi cei care, de-a lungul timpului, au avut de-a face cu talentata cântăreață.

Citeşte şi O blondă apetisantă din showbizul autohton nu mai face amor de foarte mult timp. „Am şi uitat ce înseamnă să….” FOTO

„Au stabilit ca, pe 13 decembrie, să facă o pomenire cum scrie la carte. Vor avea mâncare și băutură pe săturate, vor fi invitați toți cei care i-au fost aproape în ultimele luni. Probabil că vor face pomana la mama ei acasă, e mai mare spațiu, trebuie loc pentru peste 100 de oameni. Din ce am înțeles, va fi un meniu cu trei-patru feluri de mâncare și se va asculta doar din muzica ei”, a spus un apropiat de-al familiei cântăreței.

Până acum, a mai dezvăluit sursa noastră, singurul care nu a fost invitat să participe la eveniment a fost impresarul Denisei, Liviu Dovleac, acesta încercând, și acum, să „se facă dispărut” de teamă că va fi luat la întrebări cu privire la boala artistei și cu privire la banii care ar fi trebuit să îi înapoieze.

Citeşte şi Iubitul Denisei Răducu se va ocupa de afacerile rămase de la artistă

Denisa Răducu a murit după o lungă agonie

Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. Mai mult, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, Denisa a încercat și un tratament complementar, naturist, dar, din păcate, nici acesta nu a salvat-o. „Rugați-vă pentru mine”, a transmis Denisa acum ceva vreme.

Din păcate, Denisa Răducu a murit, pe 23 iulie, acasă la ea, vegheată de rudele ei, la doar 27 de ani, îndurerând lumea muzicii.