Jucăm exclusiv la PROFIT: Biletul zilei este aici. Vezi selecţiile ce-ţi dublează miza!

Ne asteapta cateva zile in care oferta, in special cea pe fotbal, este extrem de subtire.  In ciuda acestui fapt redactia www.pariuri1x2.ro va ofera si pentru astazi un bilet cu mari sanse de reusita. Selectiile, in numar de doua, vin din ligile inferioare engleze. Vezi Biletul Zilei.

21 mart. 2017, 09:30
Jucăm exclusiv la PROFIT: Biletul zilei este aici. Vezi selecţiile ce-ţi dublează miza!

In National League avem un derby pentru supravietuire. Maidstone – Sutton au stiluri de jocasemanatoare, in care ofensivele isi fac datoria aproape meci de meci. Defensivele arata, insa, grave carente. Vom miza pe cel putin doua goluri in aceasta confruntare (peste 1.5 goluri).


Citeste si:


Completam biletul zilei cu un pont la intalnirea din National League North dintre Fylde si Stockport. Echipa gazda a dominat clar stagiunea, fiind in acelasi timp implicata in partide extrem de spectaculoase. De notat faptul ca Fylde a inscris nu mai putin de 94 de goluri in 34 de etape! Si Stockport exceleaza in atac, iar forma de moment o mentine cu sanse reale in batalia pentru un loc in play-off-ul de promovare. Varianta indicata de noi aici este ambele marcheaza.

21:45, Maidstone – Sutton, peste 1.5 goluri
21:45, Fylde – Stockport, ambele echipe sa inscrie

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.