Jucătoare de 15 ani, transferată de vicecampioana „U” Jolidon Cluj

Vicecampioana la handbal feminin "U" Jolidon Cluj a transferat-o pe handbalista Cristina Laslo, de doar 15 ani, care a semnat un contract valabil până în 2019.

RomaniaTV.net
02 feb. 2012, 09:31
Jucătoare de 15 ani, transferată de vicecampioana „U” Jolidon Cluj

„Cristina va împlini 16 ani abia în luna aprilie şi, de aceea, nu poate juca la noi, dar se va antrena cu noi tot timpul şi asta va conta pentru pregătirea ei. Am împrumutat-o la LPS Bistriţa, la care va fi debuta chiar astăzi, la turneul de junioare II, de la Miercurea Ciuc. Face parte din lotul naţional de juniore, joacă pe posturile de centru-inter stânga”, a declarat, joi, directorul sportiv al „U” Jolidon Cluj, Cosmin Sălăjan, potrivit Mediafax.

În altă ordine de idei, formaţia ardeleană pregăteşte meciul important de sâmbătă, cu campioana Rusiei, Dinamo Volgograd, din turul optimilor Cupei Cupelor. „Dinamo Volgograd este o forţă a handbalului european şi este favorită, dar noi ne dorim un meci bun şi să obţinem un rezultat frumos pe teren propriu. Aşteptăm publicul alături de noi, va fi un spectacol. Biletele vor costa 10 lei, iar studenţii vor avea reducere de 50 la sută”, a mai spus Sălăjan.

Dinamo Volgograd va sosi joi, la ora 17.00, la Sibiu, urmând să se deplaseze spre Cluj cu un autocar. Rusoaicele au programate două antrenamente, până sâmbătă, când va avea loc meciul, începând cu ora 17.00.