Julio Baptista a semnat cu CFR Cluj. Este cel mai titrat fotbalist din istoria Ligii 1. „Bem vindo, Julio”

Brazilianul Julio Baptista, la CFR Cluj. Fostul fotbalist al lui Real Madrid, Julio Baptista, 36 de ani, va face vizita medicală și va semna cu gruparea din Gruia în următoarele zile. Agentul Toni Curea este cel care a intermediat mutarea.

18 aug. 2018, 12:27
Julio Baptista a semnat cu CFR Cluj. Este cel mai titrat fotbalist din istoria Ligii 1. „Bem vindo, Julio”

Julio Baptista a evoluat ultima dată pentru Orlando City, MLS, SUA, până în noiembrie 2016, iar acum este liber de contract, scrie digisport.ro. El va ajunge la campioana României prin intermediul agentului Toni Curea, cel care i-a adus pe Julio Cesar la Dinamo și pe antrenorul spaniol Lopez Caro la FC Vaslui.

Citeşte şi ALAŞKERT-CFR CLUJ 0-2. Ardelenii, cu pas grăbit spre play-off-ul Europa League

În cariera sa, Julio Baptista, zis ‘Bestia’, a mai evoluat Sao Paulo, Sevilla, Real Marid, Arsenal, AS Roma, Malaga, Cruzeiro și Orlando City. În urmă cu un an și jumătate, cel poreclit „Bestia” decisese să se retragă din fotbal, însă acum este gata să revină.

În urmă cu 13 ani, Julio Baptista era unul dintre cei mai apreciați jucători brazilieni. În 2005, Real îl cumpăra pentru 20 de milioane de euro, de la Sevilla.

Julio Baptista, 48 de selecții și cinci goluri la naționala cariocas, va parafa înțelegerea cu CFR Cluj în zilele următoare, după ce va face vizita medicală. Dacă va semna cu CFR, ar fi cel mai mare nume care ar veni în campionatul românesc. Baptista are 77 de meciuri la Real , pentru care a reușit 13 goluri. La Arsenal, atacantul are 35 de meciuri și 10 goluri, în timp ce la Sevilla a reușit 43 de goluri în 73 de partide.

De asemenea, portarul Jesus Fernandez (30 de ani), fost la Real Madrid între 2010 și 2014, perioadă în care a prins 2 meciuri la echipa mare și care a mai jucat la Numancia, Levante și Granada semnează din postură de jucător liber de contract.