ALAŞKERT-CFR CLUJ 0-2. Ardelenii, cu pas grăbit spre play-off-ul Europa League

CFR Cluj a învins, joi, la Erevan, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa armeană Alaşkert, în prima manşă a turului al treilea al Ligii Europa. Ţucudean a marcat ambele goluri ale clujenilor, în minutele 5 şi 49, ultimul din penalti.

09 aug. 2018, 08:48
ALAŞKERT-CFR CLUJ 0-2. Ardelenii, cu pas grăbit spre play-off-ul Europa League

ALAŞKERT-CFR CLUJ 0-2. CFR Cluj a obţinut o victorie fără emoţii pe terenul campioanei Armeniei şi şi-a asigurat în foarte mare măsură calificarea în play-off-ul Europa League.

0-1, min. 5 – Camora l-a lansat pe Ţucudean în interiorul careului, iar acesta din urmă a marcat cu un şut la coluţul lung, săltând balonul peste portarul gazdelor;

0-2, min. 49 – Ţucudean a fost faultat în careu şi tot atacantul a transformat lovitura de la 11 metri.

 

ECHIPELE DE START

Alashert: Cancerevic – Yedigaryan, Voskanyan, Stojkovic, Praznovsky, Daghbasyan – Marmentini, Grygoryan, Yedigaryan, Jefferson – Nenadovic
Rezerve: Avagyan, Antonic, Dashyan, Manucharyan, Romero, Sekulic, Simonyan
Antrenor: Varuzhan Sukiasyan 

CFR Cluj: Arlauskis – Cr. Manea – Vinicius, A. Mureșan, Camora – Djokovici, Hoban – Al. Păun, Bordeianu, Mailat – Țucudean
Rezerve: Vâtcă – Costache, Ioniță, Lang, Males, Peteleu, Tambe
Antrenor: Toni Conceicao

Stadion: Vazgen Sargsyan Republican Stadium (Erevan)
Arbitru: Serghei Boiko (Ucraina)


Click aici pentru a vedea meciul

CFR Cluj este prima dintre cele trei formaţii româneşti rămase în cupele europene care va disputa joi meciul tur. La Erevan va fi ora 20.00, iar temperatzra va fi ideală pentru fotbal, 26 de grade Celsius. Problemele pentru campioana României vin în primul rând din sânul propriei echipe. În această seară, la formația din Gruia nu vor evolua portarul Arlauskis și atacantul Billel Omrani. Aceștia au fost excluști din lot, după ce ar fi fost implicați într-un conflict alături de portarul Adrian Rus.

Presa locală a scris că cei doi fotbaliști ar fi fost pedepsiți pentru că ar fi fost protagoniștii unui scandal produs la festivalul Untold. Președintele CFR Cluj, Iuliu Mureșan, a dezmințit însă aceasă variantă. El a spus că toți fotbaliștii care au fost la Untold au mers la festival cu acordul său. El a declarat că Arlauskis este accident, iar Omrani suferă de o viroză.

ALAŞKERT-CFR CLUJ LIVE VIDEO DIGI SPORT. Antrenorul Antonio Conceicao a prefațat partidă cu campioana Armeniei. „Am avut oportunitatea de a vedea ultimele două jocuri ale echipei adverse și sunt o echipă foarte puternică. Suntem conștienți că este o dublă manșă, dar trebuie să ne concentrăm la meciul de mâine și să obținem un rezultat pozitiv.

Sigur că există presiune, este o una pozitivă, dar sper că această presiune ne va ajuta. Nu trebuie să ne mai gândim la meciul cu Malmo, important e meciul de joi„, a declarat tehnicianul.