Juraţii de la iUmor, înjuraţi şi ameninţaţi cu bătaia la preselecţia pentru noul sezon

Jurații iUmor Cheloo și Bendeac au rămas mască când au văzut că la preselecţia pentru noul sezon al emisiunii a intrat însuşi celebrul Fernando de la Caransebeș.

03 sept. 2016, 07:54
Juraţii de la iUmor, înjuraţi şi ameninţaţi cu bătaia la preselecţia pentru noul sezon

Filmările de la preseslecţia pentru noul sezon iUmor au fost marcate de prestația lui Fernando de la Caransebeș. Venit oficial pentru a face un număr de umor, nonconformistului personaj i-a cășunat pe Mihai Bendeac de cum a dat cu ochii de el. Acesta a început să-l amenințe cu bătaia pe actor strigându-i cât îl țineau plămânii că îi datorează celebritatea și că s-a făcut mare pe spatele lui, cunoscut fiind faptul că Bendeac interpretează cu savoare personajul Fernando. Mânat de furie, Fernando de la Caransebeş l-a asigurat pe Bendeac că-i va veni de hac indiferent de ce s-ar putea întâmpla, că a fost la pușcărie și că nimic nu-l mai sperie, povestesc matorii.

A fost nevoie de intervenţia celor din echipă pentru a calma spiritele și, pentru că filmările erau în plină desfășurare, Fernando a fost convins să-și facă numărul pentru care venise.  Văzându-se pe scenă, cel luat în colimator a fost Cheloo. De cum a dat ochii cu hip-hopper-ul, Fernando l-a înjurat de mamă. A fost suficient ca juratul să vadă negru în fața ochilor, dat fiind că mama lui e moartă. În secunda doi, a sărit peste pupitru și doar o minune și o nouă intervenție în forță a celor din echipa de producție au făcut ca momentul să nu degenereze într-o bătaie crâncenă.

Imediat, filmările au fost întrerupte și, cel mai probabil, Fernando de la Carnsebeș nu se va regăsi printre concurenții noului sezon ”iUmor”.