Jurnaliste ameninţate cu violul de susţinătorii celor şapte vasluieni

Susținătorii celor șapte tineri din Vaslui, care au abuzat sexual o tânără, le-au ameninţat pe jurnaliste cu violul. Mai mult, aceştia le-au spus ziariştilor că dacă nu pleacă din satul lor "se va întâmpla o nenorocire".

23 iul. 2015, 13:54
Jurnaliste ameninţate cu violul de susţinătorii celor şapte vasluieni

Susţinătorii violatorilor din Vaslui s-au adunat, joi, în faţa sediului poliţiei din Văleni, acolo unde erau cei şapte tineri.

Reacţii SCANDALOASE în cazul de viol din Vaslui: „Fata e de vină, a distrus şapte familii”

La un moment dat, circa 15-20 de apropiaţi ai violatorilor au sărit la jurnalişti. „Susţinătorii i-au înjurat pe ziarişti şi i-au ameninţat. Ne-au spus să plecăm din sat, că i-am făcut de ruşine, noi, nu violatorii care provin din familii de oameni gospodari„, a declarat Aurina Petrea, corespondentul România TV.

Oamenii furioşi i-au ameninţat pe jurnalişti că dacă nu pleacă din satul Văleni, se vor aduna şi mai mulţi şi se va întâmpla „o istorie, o nenorocire”.

Aceştia au spus chiar că vor viola jurnalistele, pentru a vedea ce înseamă un viol. „Unul dintre tineri a spus că se vor aduna cu toţii şi vor viola jurnalistele, ca să vadă ce înseamnă, cu adevărat, un viol„, a mai precizat Aurina Petrea.

Citeşte şi: Gigi Becali, reacţie ŞOC despre VIOLUL de la VASLUI. Ce pedeapsă cere pentru FĂPTAŞI