Reacţii SCANDALOASE în cazul de viol din Vaslui: "Fata e de vină, a distrus şapte familii"

Publicat: Joi, 23 Iulie 2015 09:21 // Actualizat: Joi, 23 Iulie 2015 09:21 // Sursa: romaniatv.net

Oamenii din comuna Văleni, de unde este eleva violată, consideră că cei şapte tineri au făcut o "greşeală a tinereţii", iar alţii spun că fata este vinovată. 

 Jurnaliştii de la Adevărul au vorbit cu localnicii din zonă, iar cei care îi iau apărarea fetei sunt foarte puţini. 
 
Cei şapte tineri sunt priviţi aproape ca nişte eroi. Tinerii sunt catalogaţi drept "fotbaliştii comunei", "băieţii din familii de gospodari", "băieţii cuminţi ca nişte fete".
Cei mai mulţi dintre localnici, în mod special tinerii, le iau apărarea violatorilor, spunând că au căzut în plasa unei fete cu o moralitatea îndoielnică. Majoritatea nu cunosc victima, dar preferă să creadă varianta violatorilor.
 
O altă femeie îi scuză pe cei şapte tineri, suspectaţi de viol. Alt sătean, aceeaşi nedumirire. Oamenii nu înţeleg cum nişte băieţi aşa buni au fost în starde o asemenea faptă. 
 
Mai mult, tinerii din Văleni, ajutaţi de mama unuia dintre ei, au lansat o campanie de susţinere pe Facebook, cerând public ca cei şapte să nu fie pedepsiţi „pentru câteva minute de plăcere".
 
Scandalizaţi de ceea ce s-a întâmplat cu cei şapte tineri, pe internet a apărut şi o petiţie cu numele "Cerem arestarea celor 7 băieţi violatori din Vaslui". Peste 62 de mii de români au semnat petiţia până în prezent şi numărul lor este în creştere. 
loading...
7 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
caz viol petitie caz viol petitie online Vaslui violatori vaslui
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
14 aug 15:21
Răspunde | Votează email 0 email
popescu paulina
bai monstri;or nu fata e de vina nu ea a rapit bestiile pe strada bestiile nascuti din monstri au distrus viata unei copile chirurg bun si castrati ca pe porci bestiilor cu tot neamu vostru
23 iul 13:05
Răspunde | Votează email 0 email
const
Exceptional! Aici castigati din prima luna bani! 100-285 de euro lunar! Aceasta oferta este un adevarat chilipir! Cautam urgent oameni extrem de seriosi care vor sa colaboreze cu noi in timpul liber sau full-time (la alegere) si sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time) acum, din prima luna. Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:[email protected]
23 iul 12:52
Răspunde | Votează email 4 email
popescu paulina
cum adica sa nu fie pedepsiti bestile ce mama poate declara sa nu fie pedepsiti pentru 5 minute de placere daca nu dtieai esti un monstru nu mama eu doresc pedeapsa maxima egala du crima este ocrima ceau facut acesti cafoni farabuti de ultima speta cu tot cu familia lor nici animalele nu fac asemenea atrocitatideschideti ochi si urechile trebue sa facem ceva ca in romania nu mai ai siguranta trezitiva romani daca mai sunteti cu adevarat romani
23 iul 09:42
...cei şapte tineri au făcut o “greşeală a tinereţii”, iar alţii spun că fata este vinovată.  Citește mai departe…

...
23 iul 09:37
...media="screen">

a, a:hover,
.vw-page-title-box .vw-label,
.vw-post-categories a,
...
23 iul 09:28
...o “greşeală a tinereţii”, iar alţii spun că fata este vinovată.  Citește mai departe… Mai mult: romania tv Related ...
1
EUR
4.7538
RON
26 Mar
noapte 7 °
zi 11 °
Ultimele joburi adaugate
24 H