Jurnalistul Cristian Matos s-a spânzurat cu cureaua. Care a fost ultima postare pe Facebook

Cristian Matos  – jurnalist și fost consilier personal al deputatului PNL Romeo Nicoară, și-a pus capăt zilelor într-un mod crunt: s-a spânzurat cu cureaua de la pantaloni pe un pod din județul Alba. 

05 iul. 2017, 12:51
Jurnalistul Cristian Matos s-a spânzurat cu cureaua. Care a fost ultima postare pe Facebook

Cristian Matos, jurnalist și fost consilier personal al deputatului PNL Romeo Nicoară, s-a sinucis. Bărbatul a fost găsit spânzurat cu cureaua de la pantaloni pe un pod din județul Alba.

Jurnalistul Cristian Matos le-ar fi spus apropiaților că merge să facă o excursie în Munții Apuseni. Nu se cunosc motivele pentru care acesta a decis să își pună capăt zilelor.

De numele său se leagă atacuri virulente la persoane care au ocupat funcții de conducere în politica și administrația județeană din Satu Mare, precum Adrian Ștef sau Mircea Govor, care erau țintele sale predilecte. Au intrat în colimatorul lui Matos și anumiți șefi de servicii publice deconcentrate. 

Ultima postare pe Facebook a lui Cristian Matos a fost legată de iubita sa.

„Pentru toţi cei care aseară au râs de ce i-au făcut iubitei mele..vă gărantez că o să preferaţi să răspundeţi în faţa justiţiei şi nu a mea…Hristoşi să fiţi nu o să scăpaţi…nici în mormânt….vă scot cu dinţii!!!!”, a scris acesta, duminică, 2 iulie, pe Facebook.