Justin Bieber, implicat într-un accident rutier

Poliţia din Los Angeles, California, a anunţat că anchetează un accident produs pe o şosea la Hollywood în care o maşină sport condusă de cântăreţul Justin Bieber a lovit un fotograf.

18 iun. 2013, 17:55

Accidentul a avut loc la ieşirea dintr-un club de noapte, Laugh Factory, de pe cunoscutul Sunset Boulevard. Justin Bieber tocmai ieşea din club însoţit de un prieten şi înconjurat de fotografi.

O înregistrare video difuzată pe site-ul TMZ arată cum Bieber şi prietenul său pleacă din club, se urcă în maşină, un Ferrari alb, şi, în momentul în care aceasta porneşte, unul dintre paparazzi cade, fiind lovit la genunchi. Fotograful în cauză a fost spitalizat, dar nu au fost făcute publice informaţii despre rănile suferite.


VEZI MAI MULTE POZE AICI

Lt. Craig Valenzuela a precizat pentru AP că accidentul s-a produs luni la ora locală 11.45 p.m., dar nimeni nu a fost reţinut sau convocat la poliţie şi poliţia a stabilit că nu a fost comisă nicio faptă penală. Potrivit acestuia, anchetatorii încearcă să stabilească dacă pietonul implicat în accident se afla pe carosabil.

Cântăreţul canadian în vârstă de 19 ani se află în prezent în turneu în America de Nord şi este de aşteptat să anunţe în scurt timp noi concerte în America lLatină şi Asia-Pacific.

Se pare că anul 2013 nu este unul cu noroc pentru starul american, acesta trecând în ultimele şase luni prin diferite momente ruşinoase.

CITESTE SI Justin Bieber, un nou incident la aeroport: A vrut să scape de controlul paşaportului