JUVENTUS a devenit CAMPIOANA ITALIEI, fără să joace. Este al 30-lea TITLU al torinezilor

Juventus Torino nu a jucat duminică în Serie A, dar a obţinut al treilea titlu consecutiv de campioană a Italiei şi al 30-lea din istoria clubului, profitând că AS Roma, singura echipă care putea s-o ajungă, a cedat duminică (1-4) la Catania.

04 mai 2014, 16:09
JUVENTUS a devenit CAMPIOANA ITALIEI, fără să joace. Este al 30-lea TITLU al torinezilor

Juventus are opt puncte avans faţă de AS Roma, care nu mai are de disputat decât două meciuri în actualul sezon, astfeş că torinezii vor sărbători al treilea titlu consecutiv în Serie A alături de suporteri, luni, în cadrul unei ceremonii organizate cu ocazia meciului cu Atalanta Bergamo (ora 22.00).

Antrenorul Romei, Rudi Garcia, a părut resemnat cu pierderea titlului de către formaţia sa încă dinaintea meciului pe care AS Roma l-a jucat duminică la ultima clasată, Catania, romanii pierzând întâlnirea cu scorul de 1-4. Etapa următoare AS Roma va juca, pentru onoare, chiar împotriva lui Juventus.

În clasamentul Serie A conduce Juventus – 93 puncte (35 j), urmată de Roma – 85 p, Napoli – 69 p (35 j), Fiorentina – 61 p (35 j), Inter – 57 p (35 j), Torino – 55 p, etc.

Citeşte şi LIGA EUROPA, finală SURPRIZĂ. Juventus a fost ELIMINATĂ