LIGA EUROPA, finală SURPRIZĂ. Juventus a fost ELIMINATĂ

LIGA EUROPA. Favorită la câştigarea trofeului, mai ales că finala se va juca la Torino, Juventus a fost eliminată în semifinale, încheind 0-0 acasă, returul cu Benfica Lisabona. În tur, lusitanii câştigaseră cu scorul de 2-1. Benfica va juca finala cu FC Sevilla.

01 mai 2014, 21:00
LIGA EUROPA, finală SURPRIZĂ. Juventus a fost ELIMINATĂ

Trofeele celor două competiţii continentale vor fi adjudecate de formaţii din Peninsula Iberică, joi seara fiind decise finalistele Ligii Europa.

Una dintre semifinale a fost o afacere sută la sută spaniolă, opunându-le pe Valencia şi FC Sevilla. În tur, FC Sevilla câştigase cu scorul de 2-0, însă lupta pentru calificare a fost dramatică, decisă în ultima secundă. Valencia a condus cu 3-0 până în al patrulea minut al prelungirilor, când Mbia a marcat golul calificării pentru andaluzi. Valencia  abcâştigat cu 3-1, dar Sevilla joacă finala, graţie golului înscris în deplasare.

În cealaltă partidă s-au întâlnit Juventus şi Benfica, după 2-1 pentru portughezi în tur, la Lisabona. Joi seara nu s-a mai înscris niciun gol, chiar dacă Benfica a evoluat cu un om mai puţin din minutul 67, după eliminarea lui Perez.

Finala Benfica Lisabona – FC Sevilla se va juca pe 17 mai, la Torino.