Kaufland face angajări în ţară. Iată posturile vacante

Kaufland face angajări la Bucureşti şi la Cluj în această perioadă. Iată profilurile de candidaţi căutate de angajatori şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante. 

RomaniaTV.net
28 ian. 2016, 12:26
Kaufland face angajări în ţară. Iată posturile vacante

Kaufland angajează pe perioadă determinată un specialist relaţii clienţi în Bucureşti. Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare în domeniul Ştiinţelor comunicării sau Marketing, are cel puţin cunoştinţe medii de engleză, dovedeşte excelentă cunoaştere a limbii române, excelente abilităţi de comunicare și orientare către client, are voce plăcută, e flexibil şi poate rămâne calm în situaţii tensionate. 

26 februarie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru acest post. Detalii, aici.

Kaufland angajează un funcţionar achiziţii preismarketing în Bucureşti.
Te califici pentru acest post dacă ai studii superioare, ai foarte bune cunoştinţe de engleză sau germană, cunoştinţe solide de operare PC, eşti flexibil, organizat.
Până pe 25 februarie se primesc candidaturi pentru acest post. Amănunte, aici.

Kaufland angajează pe o perioadă de un an un specialist comunicare online în Capitală.
Candidatul ideal pentru acest post e cel puţin student în an terminal la o facultate cu profil Ştiinţele comunicării, Marketing, Jurnalism, are experienţă în mediul online, are cunoştinţe avansate de engleză şi de operare PC, are abilităţi de analiză, organizare, e atent la detalii, poate respecta termenele-limită impuse.
21 februarie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru acest post. Informaţii suplimentare găsiţi aici.

Kaufland angajează un asistent manager la Cluj.
Te califici pentru acest post dacă ai studii superioare, ai bune cunoştinţe de operare PC, de limba germană, abilităţi de organizare şi prioritizare a sarcinilor, siguranţă de sine.
Ultima zi în care se primesc CV-uri pentru acest post e 19 februarie. Detalii, aici.

Găsiţi aici lista completă a locurilor de muncă vacante la Kaufland în această perioadă.