Kira Hagi, FERICIRE MAXIMĂ. Anunţ de ULTIMĂ ORĂ făcut de fiica lui Gică Hagi

Kira Hagi a ales să se dedice domeniului artistic şi încă din adolescență a jucat teatru și a apărut și în câteva pelicule românești. În urmă cu câțiva ani, fiica lui Gică Hagi a luat drumul Americii și s-a stabilit la Los Angeles, unde a studiat actoria.

13 dec. 2018, 15:15
Kira Hagi, FERICIRE MAXIMĂ. Anunţ de ULTIMĂ ORĂ făcut de fiica lui Gică Hagi

Kira Hagi și-a anunțat fanii despre un nou proiect artistic în care este implicată și care o face foarte fericită.

Kira Hagi, într-un film despre un experiment teribil care a avut loc în România. „Am crescut brusc cu 20 de ani!” FOTO

„Bună dimineața! Sunteți în București pe 20 sau 21 decembrie? Vă astept cu drag (și cu emoții!!) la o piesă de teatru în care am onoarea să o interpretez pe Martha Bibescu, alături de actori și dansatoare cum numai în filme vezi :)). Și la toată povestea se adaugă regia, muzica sau costumele! Iar despre rolul meu… Ce să vă spun? Mă bucur enorm să întruchipez, în an centenar, un personaj atât de frumos din istoria noastră. PS: citiţi cu atenție afișul – trebuie să vă înscrieți pe o adresă de e-mail ca să vă asigurați că veți avea loc în sală. ;)”, este mesajul transmis de Kira Hagi.

Kira Hagi, de nerecunoscut după ce a pierdut lupta cu kilogramele. Cum arată fiica lui Gică Hagi la 23 de ani FOTO

Piesa de teatru în care joacă Kira Hagi va avea loc pe 20 și 21 decembrie la orele 20:00, la Sala de Teatru a Colegiului Național Sf. Sava (Strada General H. M. Berthelot 23, București), iar intrarea este liberă.