Klaus Iohannis, susţinut de interlopi în cursa pentru prezidenţiale VIDEO

Klaus Iohannis este susţinut în campania pentru prezidenţiale de cel care în trecut îşi anunţa simpatia pentru Traian Băsescu. Este vorba despre Petre Crăete, cunoscut în România drept ţăranul cu Maseratti. Acesta nu este singurul susţinător al lui Klaus Iohannis, potrivit România TV. Şi Nelson Mondialu s-a declarat fan înfocat al candidatului PNL.

22 sept. 2014, 10:52
Klaus Iohannis, susţinut de interlopi în cursa pentru prezidenţiale VIDEO

Ţăranul cu Maseratti, aşa cum este cunoscut Petre Crăete în România, este bucuros că Iohannis este propietar pe mai multe case şi are şi o propunere inedită. „Casele pe care dumnealui le are este ceva modest, nu este foarte mult. Şi un om care lucrează, din salariul normal poate să îşi ia o ipoteca acolo şi să îşi ia o casă. Dacă acest om va deveni preşedintele României, steagul se va schimba. În semn de mulţumire aş sugera să punem poza lui pe steag„, a spus Petre Crăete..

Se pare însă că umbra lui Traian Băsescu îl urmăreşte pe Klaus Iohannis neîncetat. Şi asta pentru că, în trecut, Petre Crăete şi-a anunţat susţinerea şi pentru actualul şef al statului.

În această campanie electorală, şi Nelson Mondialu şi-a anunţat susţinerea pentru Klaus Iohannis. „De ce să nu fim conduşi şi noi cinci, pentru probă, de o minte luminată nemţească, Klaus Iohannis? Are cinci mandate de primar în Sibiu şi îşi face treaba. Eu îl votez pe domnul Iohannis!„, a spus Nelson Mondialu.

Şi nici de această dată, din cadru nu a lipsit celebrul sceptru. Cu el, Nelson Mondialu le-a poruncit românilor să iasă la vot pentru Klaus Iohannis.

CITEŞTE ŞI: Vicepreşedinte PLR:Iohannis calcă în picioare tot ce a însemnat PNL doar pentru a fi candidat la prezidenţiale