La doar 17 ani a aflat că are cancer. Povestea cumplită a unei eleve din Craiova

Ce faci când, la 17 ani afli că ai cancer? Te agăţi de orice speranţă şi lupţi pentru viaţa ta. Este dorinţa Irinei Cerăt Naidin, elevă în clasa a XI-a la un liceu de elită din Craiova. Diagnosticul ei i-a şocat pe toţi. Colegii, prietenii fac tot posibilul să o ajute să strânga suma necesară pentru tratament.

RomaniaTV.net
19 nov. 2017, 10:44
La doar 17 ani a aflat că are cancer. Povestea cumplită a unei eleve din Craiova

Primii care au aflat că Irina este grav bolnavă au fost colegii ei de clasă. La doar 17 ani, fata avea dureri insuportabile de spate. Prietenii ei au îndrumat-o către medic. În momentul în care a început investigaţiile, a aflat şi vestea cumplită. Diagnosticul pus de medici este unul pe care niciun om nu şi-l doreşte: CANCER OSOS

Colegii săi de clasă s-au mobilizat în doar două zile. Au organizat o competiţie sportivă între cele trei colegii de elită din centrul Craiovei. Cu banii strânşi o vor ajuta pe Irina. Au avut de partea lor profesorii, dar şi oamenii din sport ai oraşului. Aceştia au donat, la rândul lor, sume mari de bani.

Irina îşi poate recăpăta şansa la viaţă în Franţa. Îngrijirile şi operaţia de care are nevoie sunt însă scumpe, iar părinţii nu îşi pot permite costul tratamentului. Medicii francezi au fost singurii care au garantat că operaţia va reuşi. Adolescenta va pleca marţi în Franţa, unde va sta şase luni pentru chimioterapie, după care va urma o intervenţie chirurgicală foarte grea.

Pe Irina o puteţi ajuta şi dumneavoastră, cu o donaţie cât de mică.

RO66BRDE441SV15372824410 – cont în euro

RO70BRDE441SV15372744410 – cont în lei

Titularul acestor conturi este Cerăt Naidin Elena Viorica

Citeşte şi Ajutor neaşteptat pentru cei trei copii rămaşi fără mamă, după ce echipa VISURI LA CHEIE le-a construit o casă