Lance Kerwin, actorul din The Loneliest Runner, a murit la 62 de ani

Doliu în lumea filmului. Lance Kerwin, actorul din The Loneliest Runner, s-a stins din viaţă. Agentul actorului a declarat pentru CNN că Lance Kerwin a fost găsit inconștient.

26 ian. 2023, 18:24
Lance Kerwin, actorul din The Loneliest Runner, a murit la 62 de ani

Lance Kerwin, actorul cunoscut pentru rolul său din miniseria TV „Salem’s Lot” și alte seriale notabile din anii ’70, s-a stins din viață, la 62 de ani. Agentul actorului a declarat pentru CNN că Lance Kerwin a fost găsit inconștient. El avea 62 de ani. Nu au fost furnizate informații despre cauza morții sale.

Și fiica actorului a făcut primele declarații despre moartea părintelui său.  „Îmi cer scuze celor cărora nu am putut să le spunem personal că Lance Kerwin a murit. Apreciem toate cuvintele, mesajele, amintirile și rugăciunile care au fost împărtășite. În viitorul apropiat vom da informații despre ceremoniile care vor avea loc. Vă iubim pe fiecare dintre voi”, a transmis fiica lui Lance Kerwin, Savanah, pe social media, unde a postat o imagine de familie.

Doliu în justiția din România. A murit procuroarea Alexandra Șinc. Fosta șefă a Parchetului de pe lângă Tribunalul București, găsită moartă în casă (VIDEO EXCLUSIV)

Kerwin și-a început cariera apărând într-o varietate de seriale de televiziune, inclusiv în „Little House on the Prairie”, „Wonder Woman” și „The Bionic Woman”. A apărut, de asemenea, în mai multe „ABC After School Specials”, o serie antologică destinată copiilor și adolescenților care o număra pe Jodie Foster printre ceilalți absolvenți ai săi.

Originar din sudul Californiei a fost un actor adolescent înfloritor în anii ’70 și a jucat rolul lui Ramey Holvak în „The Family Holvak”, un serial TV despre un reverend din anii 1930 care se străduia să își întrețină familia. De asemenea, a jucat în 1977 în serialul de maturizare „James at 15”, un serial care s-a remarcat prin descrierea autentică a vieții adolescenților într-o manieră care nu era des întâlnită la televizor la acea vreme.

Doliu imens în presă. Un jurnalist a murit fulgerător, la doar 40 de ani. A fost găsit fără viaţă în propria locuinţă
Kerwin a continuat să apară în „Salem’s Lot”, adaptarea televizată din 1979 a romanului lui Stephen King, în regia lui Tobe Hooper. În miniseria, difuzată de CBS, a jucat rolul tânărului Mark Petrie, care ajută la apărarea orașului său împotriva vampirilor malefici. Munca sa în miniseria cult-favorită i-a adus invitații regulate la convențiile horror.

Un rol în „Outbreak” din 1995 a fost ultimul său credit profesional până la filmul „The Wind and the Reckoning” din 2022, cu Johnathon Schaech.