Moştenitorul uneia dintre cele mai bogate familii din lume: Am fost ABUZAT SEXUAL în adolescenţă

Lapo Elkann, fratele lui John Elkann, CEO-ul grupului italian Fiat, moştenitor al celebrei familii Agnelli, a dezvăluit într-un interviu publicat vineri că a fost abuzat sexual în adolescenţă, în timp ce locuia în internatul unei şcoli, informează Reuters.
Romania TV
19 oct. 2013, 13:09
Moştenitorul uneia dintre cele mai bogate familii din lume: Am fost ABUZAT SEXUAL în adolescenţă

Într-un interviu publicat în cotidianul italian Il Fatto Quotidiano, Lapo Elkann, în vârstă de 36 de ani, moştenitorul grupului Fiat, a dezvăluit că a fost abuzat sexual în copilărie şi că intenţionează să înfiinţeze o fundaţie care să ajute victimele abuzurilor sexuale. El nu a dezvăluit numele persoanei care l-a abuzat sexual.

„De când am împlinit vârsta de 13 ani am avut parte de multe lucruri dureroase care mi-au cauzat ulterior probleme majore în viaţă. Aceste lucruri mi s-au întâmplat mie, dar şi altor băieţi. Mă refer la abuzuri de natură fizică. Abuzuri sexuale. Mi s-au întâmplat mie. Eu am fost o victimă a lor”, a spus Lapo Elkann.

„Alte persoane care au trecut prin lucruri similare nu au putut să le gestioneze. Cel mai bun prieten al meu, care mi-a fost coleg de liceu, care mi-a fost alături aproape 10 ani şi care a trecut prin aceeaşi dramă ca şi mine, s-a sinucis în urmă cu un an şi jumătate”, a adăugat el.

Un asistent al lui Lapo Elkann a confirmat pentru Reuters declaraţiile făcute de Elkann în acel interviu, dar nu a dorit să comenteze aceste informaţii.

Lapo Elkann, nepotul fostului „patriarh” al grupului Fiat, Gianni Agnelli, a fost pe punctul de a muri din cauza unei supradoze de droguri, în 2005, după ce şi-a pierdut cunoştinţa în apartamentul unui prostituat transsexual. În acelaşi an, el a părăsit postul de director de marketing al grupului Fiat, care deţine în prezent compania Chrysler.

În timp ce John, fratele său mai mare, este cunoscut pentru temperamentul său rezervat, stilul neconvenţional şi spectaculos al lui Lapo a făcut din el o celebritate în Italia, unde este cunoscut pentru devotamentul său pentru echipa de fotbal Juventus Torino, deţinută de familia Agnelli, şi pentru pasiunea sa pentru automobilele sport.

Citeşte şi Fiat face farse celor de la Volkswagen

În 2007, Lapo Elkann a înfiinţat compania Italia Independent care a debutat la Bursa din Milano în acest an în luna iunie.

Citeşte şi Un PREOT i-a cerut favoruri SEXUALE unui băiat de 7 ani pentru a-i asigura bunicului un loc în RAI

În acelaşi interviu, Lapo a spus că singurul lucru de care mai este dependent în prezent sunt ţigaretele.
„Vreau să înfiinţez o fundaţie. Vreau să îi ajut pe aceia care au trecut prin ce am trecut eu”, a spus el.

„Poţi să pari o persoană veselă şi cu o atitudine pozitivă, dar anumite lucruri, acel tip de lucruri, pot să îţi lase cicatrice permanente în interior. Însă nu mă consider o victimă. Victimele sunt alţii”, a declarat Lapo Elkann.

Spynews
Ce a publicat Adriana de la Mireasa sezonul 9 în mediul online, după ce a ieșit din competiție. Ce spune despre momentele din emisiune: "Răutățile..." / FOTO
Bzi.ro
Cine este câştigătorul Survivor All Stars 2024! Cu câți bani pleacă acasă învingătorul
Fanatik.ro
Leacul natural care trebuie consumat neapărat în această vară. Lidia Fecioru spune că poate salva vieți și că are beneficii uimitoare
Capital.ro
Anunț pentru românii care au APARTAMENTE VECHI. Toți trebuie să știe
Playtech.ro
ȘOC! Babs și Ema Uta, show incendiar în ținute minuscule. Au înnebunit internetul cu dansurile lor
DailyBusiness
Caniculă în România. ANM anunță ce temperaturi vor fi până la jumătatea lunii iunie
Adevarul
Armata Română pierde sute de militari lunar. Cum pot fi opriți soldații să părăsească sistemul
Spynews
Când va naște Ana Baniciu! Artista așteaptă primul ei bebeluș în orice moment: ”Mai sunt...” / FOTO
Spynews
Cum arată verighetele alese de Vlad Gherman și Oana Moșneagu. Cei doi actori s-au căsătorit ieri / FOTO
Evz.ro
Impozitare la nunți și botezuri. Ce obligații vor avea românii
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Milionarul Arpad Paszkany a transformat-o total pe „Cenușăreasa” Antonela Pătruț. Afaceristul i-a schimbat nu doar înfățișarea, ci și modul de viață
wowbiz.ro
Fostul preot Daniel Balaș, băgat în spital după ce a fost atacat pe stradă, în miez de noapte! În ce stare se află
Cancan.ro
Antonia i-a lăsat pe toți fără cuvinte! Vedeta s-a lăsat fotografiată în toată splendoarea, după ce s-a plâns că e „grăsuță”
Playsport.ro
SURPRIZĂ URIAȘĂ! Vedeta PRO TV, nuntă secretă la New York cu omul din spatele meciului colosal al Generației de Aur! Au apărut primele imagini
kanald.ro
EXCLUSIV Psihologul Iuliana Morlova, despre Raisa și Maria, cele două fetițe care au fost ucise de câte un membru din familie: „Copiii care au suferit neglijare sau abuz prezintă un risc de implicare în acte criminale pe viitor”
Capital.ro
UNGARIA se zdruncină din temelii. Se pregătește opțiunea NUCLEARĂ
StirileBZI
A fost aprobat un nou Program Rabla. Ce buget este pregătit
Prosport.ro
FOTO. Ea e prezentatoarea TV de Champions League! Eva e considerată cea mai frumoasă moderatoare a unui talk-show de fotbal din lume
stirilekanald.ro
VIDEO Alertă de vreme extremă de la ANM. Jumătate din țară, sub cod portocaliu de vijelii - HARTA
substantial.ro
Empatia: Cheia către o lume mai bună – Cum să îți înveți copilul să fie plin de compasiune
MediaFlux
CENTRALĂ NUCLEARĂ într-o STAȚIUNE MONTANTĂ din România! S-a aflat ACUM
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'