Laura Dincă, acuzată de MĂRTURIE MINCINOASĂ. A minţit ca să-l scape pe Cristi Boureanu de PUŞCĂRIE

Laura Dincă, iubita lui Cristian Boureanu, trebuie să se apere şi ea în faţa judecătorilor, după ce a dat o declaraţie falsă pentru a-şi ajuta iubitul să scape de necazuri.

20 iul. 2017, 06:15
Laura Dincă, acuzată de MĂRTURIE MINCINOASĂ. A minţit ca să-l scape pe Cristi Boureanu de PUŞCĂRIE

Cristian Boureanu a fost trimis în judecată pentru ultraj, iar Laura Dinacă este chemată şi ea în instanţă pentru mărturie mincinoasă, anunţă Parchetul Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti.

Laura Dincă, şedinţă foto SEXY în timp ce Cristi Boureanu este la închisoare FOTO

Anchetatorii spun că tânăra în vârstă de 21 de ani a fost audiată ca martor în datele de 9 iunie şi 6 iulie, iar declaraţiile sunt contradictorii.

„A făcut afirmaţii mincinoase şi a creat o situaţie favorabilă inculpatului”, se arată în ancheta procurorilor.

Laura Dincă ar fi procedat astfel pentru a-l ajuta pe Cristian Boureanu să scape de pedeapsă, însă acum ea trebuie să răspundă în instanţă pentru fapta sa.

Laura Dincă, DECIZIE de ULTIMĂ ORĂ. Ce i-a transmis iubitului ei, Cristi Boureanu

„Pot să spun doar că nu este adevărat, că nu am minţit cu nimic, iar  declaraţia mea este aceeaşi şi aştept hotărârea judecătorilor. De fapt, nu doar eu am fost acuzată că aş fi schimbat declaraţia, în aceeaşi situaţie a fost şi băiatul  care conducea maşina în noaptea când am fost opriţi, bălăcăriţi şi bruscaţi. Şoferul a fost acuzat şi el că şi-ar fi schimbat declaraţia”, a povesti Laura Dincă pentzru Click.