Laura Pausini, în cel mai stânjenitor moment al carierei sale. Şi-a arătat zona intimă pe scenă VIDEO

Cântăreaţa Laura Pausini le-a oferit fanilor din Lima, capitala statului Peru, un spectacol de zile mari. Cu siguranţă că bărbaţii care au asistat la concert nu au regretat deloc alegerea făcută.

31 iul. 2014, 10:52
Laura Pausini, în cel mai stânjenitor moment al carierei sale. Şi-a arătat zona intimă pe scenă VIDEO

Puţini ştiu că artista Laura Pausini, în vârsta de 40 de ani, are o superstiţie de-a dreptul ciudată: nu poartă niciodată lenjerie intimă în timpul concertelor. Dacă până acum, în atâţia ani de carieră, zona ei intimă a fost bine păzită în spatele vestimentaţiei, recent, Laura Pausini a trecut printr-un moment stânjenitor.

În timp ce se afla pe scenă, Laura Pausini a făcut o piruetă scurtă, iar rochia care avea o crăpătură până la talie s-a deschis suficient cât să le arate spectatorilor zona intimă în toată splendoarea ei.

Cântăreaţa şi-a dat seama imediat că ceva nu este în regulă, s-a oprit din cântat şi le-a spus privitorilor: „Ce s-a văzut, s-a văzut! Este la fel ca la toate femeile!„. După acest moment, Laura Pausini şi-a luat rămas bun şi a ieşit de pe scenă în hohotele de râs ale spectatorilor.