LAURENŢIU REGHECAMPF: „Trecem printr-o perioadă grea, este vina tuturor”

Steaua a terminat la egalitate, sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-1 (0-0), cu formaţia ASA Târgu Mureş, aflată pe ultimul loc în clasament, într-un meci din etapa a XXVI-a, ultima a sezonului regulat al Ligii I.

04 mart. 2017, 20:19
LAURENŢIU REGHECAMPF: „Trecem printr-o perioadă grea, este vina tuturor”

Steaua – ASA Tg.Mureş 1-1: „Este vina tuturor, este vina mea în primul rând, ratăm foarte mult… Trecem printr-o perioadă grea, nu reuşim să marcăm, vom analiza săptămâna aceasta să vedem ce se întâmplă. Eu îmi fac meseria, cred că se vede”, a declarat Laurenţiu Reghecampf după meci.

„Noi încercăm mult la antrenamente, astăzi am arătat bine, și fizic, și ca joc, zic eu.  Trebuie să fim mai atenți când adversarii pleacă pe contraatac și să nu mai facem faulturi inutile.Vom analiza săptămâna asta, voi avea o discuție și cu patronul echipei și vom vedea ce se întâmplă.Cred că este vorba și de ghinion, am ratat penalty. Sper ca în play-off să întâlnim echipe care joacă fotbal!”, a mai spus antrenorul Stelei, căruia fanii i-au cerut demisia sâmbătă seară.

Oaspeţii au deschis scorul prin M. Constantin, în minutul 65, din penalti, în timp ce pentru gazde a înscris Gnohere, în minutul 73.

În minutul 26, atacantul stelist Denis Alibec a trimis pe lângă poartă din penalti, după un henţ în careu comis de Mendy.