Lavinia Pârva a spus totul despre COPIL. Ştefan Bănică, tată pentru a treia oară?

Lavinia Pârva trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Ștefan Bănică, iar cei doi s-au căsătorit  în vara anului 2017.

25 iul. 2018, 14:11
Lavinia Pârva a spus totul despre COPIL. Ştefan Bănică, tată pentru a treia oară?

Lavinia Pârva se declară fericită, atât cu viața ei profesională, cât și cu cea persoanală, mărturisind că un copil ar fi binevenit.

Bombă în SHOWBIZ! Ştefan Bănică a făcut ANUNŢUL la care nu se aştepta NIMENI

„Echilibrul este cel mai important lucru in viata. Toate vin atunci cand trebuie sa vina si daca trebuie sa vina. Am o meserie care imi place foarte tare, am o familie frumoasa, am prieteni minunati in jurul meu si sunt sanatoasa. Niciodata nu mi-am proiectat nimic si nu mi-am facut planuri in niciun sens.

Orice femeie la un moment dat isi doreste un copil, dar eu am spus-o clar, treaba asta vine cand e momentul. Cu siguranta ca e binevenit, daca Dumnezeu vrea, copilul va veni in viata noastra. Noi suntem la fel de fericiti ca inainte de a face acest pas. Cred ca e o chimie intre noi doi, o compatibiitate.

Fiecare om in viata intalneste un om important de la care are multe lucruri de invatat, cu care se intampla sa faca o familie. Mi-a placut mereu sa stau langa oameni de la care am ce invata. Exista o chimie foarte frumoasa intre mine si copii. De altfel, am si deschis o scoala de dezvoltare artistica pentru copii. Nu pot sa imi dau seama de unde vine, dar vine natural.

Relatia cu copiii lui Stefan este extraordinara. S-a intamplat sa ma placa, sunt norocoasa si ne simtim foarte bine impreuna”, a declarat Lavinia Pârva.