Lavinia Petrea a devenit mamă pentru a treia oară. Ce nume i-a ales copilului

Lavinia Petrea a devenit pentru a treia oară mamă. Vedeta PRO TV a născut vineri o fetiţă superbă. Lavinia împreună cu soţul ei mai au împreună încă doi copii.

11 aug. 2018, 09:09
Lavinia Petrea a devenit mamă pentru a treia oară. Ce nume i-a ales copilului

Lavinia Petrea a vrut să împărtăşească bucuria pe care o simte cu fanii săi. De pe patul de spital, ea a făcut publică prima poză cu noul membru al familiei. Proaspăta mămică a dezvăluit și numele ales pentru mica ei prințesă.

„Karin este cu noi! Minunea care ne intregeste! #suntem5 #ceamaifericita” este mesajul transmis de prezentatoarea TV pe contul ei de Instagram

Felicitările nu au întârziat să apară în lumea virtuală.

„Lavi, felicitări din inima! Este minunat ce ați făcut  Bine ai venit pe lume, Karin!”, „Felicitări, multă sănătate!”, „Să vă trăiască și să vă bucure existența… sunteți o familie împlinită… pupici și o îmbrățișare virtuală mămicii și bebelinei…!!!”, „Felicitari ! Binecuvântare în casă și dragoste pură, infinită vouă! „, „Să vă trăiască și să fie sănătoasă! O familie minunată!” sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Lavinia Petrea și procurorul Romulus Dan Varga, cel care a participat la condamnarea lui Cristian Cioacă, s-au căsătorit în secret și au împreună trei copii minunaţi:  Mathias, în vârstă de 4 ani, Klara, de aproape 2 ani şi micuţa Karin.

Citeşte şi Nuntă secretă în showbizul românesc. Ea-vedetă tv, el-procuror celebru după cazul Elodia. Primele imagini