Liderii PMP defilează cu Traian Băsescu pe post de brand politic VIDEO

Traian Băsescu faci paşi repezi pentru promovarea partidului pe care l-a înfiinţat. În ultimul an de mandat, preşedintele se ocupă mai mult de Partidul Mişcarea Populară decât de funcţia pe care o deţine.

02 mai 2014, 16:27
Liderii PMP defilează cu Traian Băsescu pe post de brand politic VIDEO

Partidul Mişcarea Populară nu a aşteptat startul campaniei electorale. Încă de la lansare, PMP, în frunte cu Elena Udrea şi Traian Băsescu se află într-o continuă campanie de imagine. Şeful statului fost alături de partidul generaţiei în blugi la cele mai importante acţiuni.

S-a aliat cu partidul Elenei Udrea la semnarea petiţiei împotriva aplicării accizei suplimentare la carburanţi.

Traian Băsescu nu s-a ferit să îşi declare susţinerea faţă de noul partid, chiar şi de la Cotroceni.

Ponta despre o fotografie a lui Băsescu alături de Udrea, în tricouri PMP: „No comment!”

„Nimeni nu ma poate opri sa sustin PMP, sa votez PMP. Opozitia sa creasca. Uite muncesc eu sa facem PMP asta sa fie altfel de partid adica unu care isi asume modernizare României sa nu mearga pe gainarii. Vreau sa cresc acest partid si in 2016 sa castige alegeri”, a declarat recent Traian Băsescu

Liderii PMP defilează cu Traian Băsescu pe post de brand politic, conştienţi că preşedintele are simpatizanţi dispuşi să-l urmeze.

Elena Băsescu a contribuit şi ea la imaginea PMP, printr-o lovitură dată partidului care a propulsat-o în politică.

„Deşi am numarul necesar de semnături pentru a candida ca independent, nu candidez să nu iau procente din scorul PMP. Îmi exprim speranţa că toţi cei care mi-au oferit semnăturile să dea voturile PMP şi nu altor partide, mai ales PDL”, a afirmat Elena Băsescu, în luna martie a acestui an.

Citeşte şi Traian Băsescu face campanie pentru PMP pe litoral VIDEO

După transferul de imagine primit de la Traian Băsescu, Elena Udrea apare ca locomotivă electorală pe afişele PMP, deşi nu candidează la europarlamentare: „Natural, electoratul PMP este electoratul lui Traian Băsescu. Ne girează Traian Băsescu. A spus că ne şi votează”.

Elena Udrea a dat dovadă că este în stare de orice ca să crească imaginea noului partid. Aflat într-un studio tv în momentul saltului Elenei Udrea, preşedintele Traian Băsescu a fost intrerupt pentru a asculta impresiile Elenei Udrea, imediat ce aceasta a ajuns cu picioarele pe pământ.