LIGA 1. Vicecampioana FCSB şi campioana Viitorul, amendate de FRF. Cât trebuie să plătească Gigi Becali şi Gică Hagi

Vicecampioana FCSB a fost amendată cu suma de 5.000 de lei de către Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal, în urma incidentelor petrecute la meciul cu FC Viitorul, 2-1, în prima etapă din play-off, când suporterii roş-albastri au aruncat mai multe petarde pe terenul de joc.

14 mart. 2018, 14:24
LIGA 1. Vicecampioana FCSB şi campioana Viitorul, amendate de FRF. Cât trebuie să plătească Gigi Becali şi Gică Hagi

Gheorghe Hagi, antrenorul campioanei Viitorul Constanţa, a fost sancţionat cu avertisment şi o penalitate sportivă de 1.000 de lei.

„FCSB vs. FC Viitorul Constanța – Incidente – În baza art. 39.01, coroborat cu art. 61.1 din Regulamentul Media, raportat la art. 83.18 din RD, cu aplicarea art. 12, 14 bis și 15 se sancționează dl. Gheorghe Hagi, antrenor principal FC Viitorul Constanța, cu “Avertisment” și o penalitate sportivă de 1.000 lei; În baza art. 82.1 si 3.a, raportat la art. 83.2.b din RD, se sancționează clubul FCSB cu o penalitate sportivă de 5.000 lei„, se arată pe site-ul Ligii Profesioniste de Fotbal.

Citeşte şi LIGA 1. Se joacă fotbal de PAŞTE. Când este programat derby-ul FCSB – CSU CRAIOVA

În altă speţă, Balasz Kamsulik, fizioterapeut al echipei Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, a fost suspendat patru jocuri şi a fost amendat cu 4.500 de lei, după ce a fost eliminat la partida cu Concordia Chiajna. Totodată fotbalistul portughez Filipe Viloco De Oliveira (Sepsi OSK) a fost suspendat un joc şi a primit o penalizare sportivă de 740 de lei.