Limbajul trupului: Mesaje pe care le interpretezi greşit la bărbaţi

Oricine visează să devină specialist în limbajul trupului, astfel încât după o singură privire să-şi dea seama dacă cineva minte sau spune adevărul. Cu toţii am văzut cum eroii din filme, specialişti în limbajul trupului, doar pe baza unui singur gest ştiu când personajul principal de sex opus s-a îndrăgostit de ei. Însă în realitate lucrurile sunt mai complicate, mai ales când vorbim despre limbajul trupului.

27 sept. 2016, 20:15
Limbajul trupului: Mesaje pe care le interpretezi greşit la bărbaţi

Potrivit unui specialist în limbajul trupului, Janine Driver, autoarea cărţii „Spui mai multe decât crezi”, există câteva gesturi pe care cei mai mulţi dintre oameni le interpretează greşit. Spre exemplu, multe persoane consideră că atunci când un bărbat se scarpină la nas, înseamnă că minte. Însă, s-a demonstrat că gestul are o cu totul altă semnificaţie.
Iată câteva dintre secretele limbajului trupului:
Limbajul trupului # 1: El  îşi încrucişează braţele în timp ce-i vorbeşti
Ce cred oamenii că înseamnă: El este dezinteresat sau ostil.
Ce înseamnă în realitate: El este genul care rezolvă problemele. Atunci când îţi încrucişezi ambele braţe ambele emisfere ale creierului sunt solicitate, explică Driver, astfel că acest gest semnalează că bărbatul este implicat în conversaţie şi analizează cele spuse. Bărbatul care îşi încrucişează braţele în timp ce soţia lui vorbeşte nu doar că o ascultă cu atenţie, dar are şi o atitudine deschisă.
Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.