Lista posturilor vacante acum pe litoralul românesc

RomaniaTV.net vă spune care este în această perioadă oferta de muncă disponibilă pe litoralul românesc şi ce aşteptări au angajatorii de la candidaţi, potrivit anunţurilor de recrutare publicate de angajatori pe cel mai mare site de recrutare. 

RomaniaTV.net
24 apr. 2018, 08:42
Lista posturilor vacante acum pe litoralul românesc

Oferta de muncă disponibilă pe litoral

Caelia Beach angajează în staţiunea Mamaia pe postul de beach boy. Detalii găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

Un hotel de patru stele de pe litoral angajează bucătari pe durata sezonului estival. Candidaţii potriviţi pentru acest post au calificare în această meserie, experienţă în bucătărie internaţională, sunt creativi, adaptabili. Angajatorii oferă gratuit candidaţilor selectaţi cazare şi masă în hotel pe toata durata contractului de muncă.

Amănunte despre aceste locuri de muncă găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

Un bar din Olimp angajează barman. „Angajăm oameni experimentaţi, talentaţi, amabili, responsabili şi mereu cu zâmbetul pe buze. Oferim cazare, condiţii de muncă decente şi oportunitatea de a câştiga bani pe măsura efortului şi priceperii”, spun angajatorii în anunţul de recrutare care poate fi consultat la acest link.

Complexul de cinci stele Marina Regia Residence angajează barmani, ospătari, recepţioneri la Mamaia. Angajatorii oferă candidaţilor selectaţi bonuri de masă şi le asigură transportul la muncă. Amănunte găsiţi în anunţurile de recrutare pe care le puteţi consulta la acest link, aici şi aici.

Hotelul Europa de patru stele, situat în Eforie Nord, angajează recepţioneri, ospătari, barmani, bucătari, cameriste şi terapeuţi pentru centrul spa. Angajatorii caută personal cu experienţă pentru postul dorit, cu ţinută profesională şi capabili să comunice într-o limbă străină. Angajatorii asigură celor selectaţi câte o masă pe zi, le oferă cazare şi le decontează transportul. Informaţii suplimentare despre aceste locuri de muncă găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi accesa la acest link.