Liţă Dumitru luptă cu CANCERUL. Cum se simte la patru luni de la OPERAŢIE

Liţă Dumitru a fost operat acum patru luni de cancer, dar continuă lupta cu boala.

28 mart. 2016, 10:34
Liţă Dumitru luptă cu CANCERUL. Cum se simte la patru luni de la OPERAŢIE

Lita Dumitru a acordat un interviu pentru Dolce Sport după ce a văzut o fotografie în care apărea alături de Johan Cruyff şi Ştefan Sameş.

„Va spun sincer ca am fost tulburat vazand pozele, pentru ca sunt singurul dintre ei ramas in viata. Imi este frica. Cruyff a murit dupa ce a avut cancer la plamani, Sames a avut tot cancer si s-a dus, eu am avut la prostata”, a declarat Lita Dumitru.

„Sunt la a patra luna de la operatie, domnul doctor Viorel Jinga, de la spitalul Panduri, ma are in grija. Am facut o ecografie la prostata, totul este in regula. Mi s-a spus ca daca mai sunt celule cancerigene in organism, exista riscul sa recidiveze la oase. Dar deocamdata ma simt bine, mananc, iau in greutate. Sansa mea este ca am prins boala la jumatate. Nu am simtit nicio durere, am avut cancerul in mine. Eu imi fac regulat analizele, dar la noi nu sunt obligatorii toate, PSA-ul se plateste. Si am zis sa fac in noiembrie acel PSA, pentru a vedea daca nu cumva am ceva. Si rezultatul a fost ca PSA-ul avea valoarea 12,5, foarte mare. Problema este ca a avansat foarte repede. Peste cateva saptamani de la diagnostic m-am operat. Cand m-am operat, ajunsese la 13,75. Daca ajungea peste 20, se imprastia”, a mărturist fostul mare internaţional român.

CITEŞTE ŞI Liţă Dumitru: Lui Pele i-am luat mingea, pe Cruyff nici n-am putut să-l ating. A fumat ca un turc la un interviu

Lita Dumitru a povestit si intalnirea cu Johan Cruyff: „Tin minte ca el mi-a zis odata ca da, fumeaza, mai bea un whisky, se distreaza, traieste viata, dar in acelasi timp era un tip cumpatat, stia limita, iar la antrenamente si in jocuri era un profesionist cum rar s-a vazut”.